Paletåvägen 100

3 rum, 78 kvm , våning 2 av 2

Ljus och fin trea med naturnära läge i Röbäck!

Välkomna till denna otroligt trivsamma lägenheten med bra läge i Röbäck. Bostaden som är belägen en trappa upp med egen ingång i entréplan är genomgående ljus och modern med stora rum och trevlig planlösning. Balkong i skyddat läge med sol från tidigt på dagen fram mot eftermiddagen men utsikt över skogsområde samt en fin bäck. Nere vid entrén finns en fräsch och rymlig altan med kvällssol. Närhet till skola, buss, dagligvaruhandel och natur gör detta till ett riktigt trivsamt boende. Tillträde till lägenheten går att få from November med chans till tidigare. Välkommen hem!

Område
Röbäck
Adress
Paletåvägen 100
Pris
1.395.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5.294 kr inkl värme, VA, kabel-TV och internet
Andelstal
0.85752, 0.8575
Byggnadsår
1990
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1776569823
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Hiss
No
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
3.000 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
4
Summa driftkostnader
3.000 kr
Nätbolag
Alla lägenheterna har bredband via bredband2 samt kabel-TV via Telenor.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Barnvänliga och naturnära Röbäck ligger 5 km sydväst om Umeå centrum, på den södra sidan om Umeälven. Här bor du nära elljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall.
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffär med vissa posttjänster ligger centralt i området. Det tar bara några minuter i bil till det nya handelscentret Avion och Ikea. Skolor och barnomsorg Röbäcks skola (F-6), Linblommans skola (F-6) och Linneaskolan (7-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Entré via egen ingång på markplan. Här har nuvarande säljare byggt en fin altan som gör att man kan äta middag ute i kvällssolen under de varma sommarkvällarna. Här finns även ett förråd som hör till lägenheten. Hall - Hall med grått klinkergolv, golvvärme och ljust tapetserade väggar. Trapp upp till bostadsvåningen - ovanför trappen finns idag ett extra utrymme som används som kontorshörna. Den övre hallen är luftig och här finns extra utrymme för ytterkläderna. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är fortsättningsvis ljust tapetserade. Badrum - Till höger om hallen finns ett rymligt badrum som är inrett med delvist kaklade väggar, våtrumsmatta, samt målad väv i övrigt. Badkar, vädringsfönster, WC, handfat, spegel samt tvättmaskin och vägghängda skåp. Förråd - I anslutning till den övre hallen finns ett rejält förråd. Vardagsrum - Vidare in i lägenheten finner vi ett rymligt vardagsrum med originalparkettgolvet i ek samt ljust tapetserade väggar, här finns gott om plats för den större soffgruppen! Sovrum 1 - Till vänster om vardagsrummet ligger det första och största sovrummet, detta rum har ett modernt laminatgolv, ljusa väggar samt en fondvägg och två garderober. Kök - Fint och ljust kök med bänkskiva i trä, vita luckor och lådor som byttes ut 2018, dämpade lådor, underlimmad ho, svart mosaik ovanför bänkskivan samt spotlights belysning. Spis med häll, diskmaskin, kyl och frys, spisfläkt. I köket ryms middagsbord och stolar. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är tapetserade. Balkong - Via köket nås balkongen som är i bra storlek och har otroligt trevlig och mysig utsikt. Här har man skogen just utanför fönstret och en bäck som rogivande porlar förbi. Perfekt ställe att avnjuta förmiddagskaffet på. Sovrum 2 - Därefter kommer ytterligare ett sovrum, väggarna är ljust tapetserade och på golvet finns samma typ av laminatgolv som i köket. Lägenheten är otroligt ljus och trivsam med ett lugnt läge inom föreningen. Välkomna på visning!
Namn
Riksbyggen Brf Röbäckshus nr 6
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Röbäckshus nr 6 ligger på Röbäck i Umeå och bildades 1990. Föreningen har totalt 104 bostäder. Föreningen har många fina faciliteter för de boende bland annat fin festlokal, tvättstuga, bastu, kolonilotter, grillplats, gym, snickarboa m.m. Föreningen består av 19 flerfamiljshus och 7 radhus med totalt 104 lägenheter. Dessutom finns 2 kvartershus, förråds- och garagebyggnader med 48 bilplatser i kallgarage och 91 öppna bilplatser med motorvärmare. Byggnaderna är uppförda 1990. På området finns flera cykelförråd där man kan förvara sina cyklar, sparkar och cykelvagnar. De källsorterar på området. Fastighetens adresser är Paletåvägen 1-113, 904 41 Röbäck. För mer info besök föreningens hemsida: www.rbh6.se/
Antal lägenheter
104
Renoveringar utförda och planeringar
2013/2014 - Ombyggnad ventilation samt byte av ventilationen i samtliga lägenheter 2016-2018 - Målning fasader, panelbyte 2018 - Farstukvistar, utbyte skivor 2019 - Gemensamma utrymmen, tvättutrustning, installationer, ventilation, el, VVS
Parkering
Föreningen har 48 kallgarageplatser och 84 bilplatser med stolpe. Parkeringsplats kostar 150:-/mån, garage kostar 320:-/mån. Kö kan förekomma.
TV och bredband
Alla lägenheterna har bredband via bredband2 samt kabel-TV via Telenor.
Kontaktperson
Riksbyggen
Ekonomi
Föreningens årsavgift ändrades senast 2012 då den höjdes med 5%. Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret så har styrelsen beslutat om oförändrade avgifter (från årsredovisningen för 2019).

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.