Paradisgränd 30

4 rum, 101 kvm

Fint gavelradhus med bra läge i ett mycket barnvänligt område!

Välskött och trevligt gavelradhus med bra läge på omtyckta Paradisgränd, mycket barnvänligt läge med lekpark på innergården och nära till flera förskolor och skolor. Radhuset har två uteplatser, en mot söder och en med kvällssol. Badrummet bottenplan renoverades 2015. Bredband 1000Mb ingår i månadsavgiften. Välkommen att boka visning!

Område
Umedalen
Adress
Paradisgränd 30
Pris
1.695.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
6.854 kr inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för hushållsel.
Andelstal
1.60949, 1.60949
Byggnadsår
1992
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
5795
Byggnadstyp
2 plan
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1817505030
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Uppvärmning
0 kr
El
7.905 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
7.905 kr
Nätbolag
Bredband 1000 Mbit/s
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
5795
Allmänt om området
Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på landet och den andra i stan. Natur och fritid På Umedalen bor du nära naturen, med vidsträckta skogar i norr och Umeälven i söder. Det är nära till strandpromenaden, till motionsspår och till fågeltillhållet Prästsjön. Det har byggts en ny äventyrslekpark bredvid sporthallen Musköten. Skulpturparken på Umedalen lockar årligen tiotusentals besökare. Den invigdes år 2004 och utökas med nya verk vartannat år. På Iksu spa kan du ladda upp eller varva ner. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning och personlig träning. Här kan du även fika, prova på ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och olika spa-behandlingar.
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Affärer och restauranger På Umedalen finns en närbutik och på området Klockarbäcken alldeles intill finns byggvaruhus och elektronikkedja. Äter gott gör du på den välrenommerade franska bistron Le Garage. Skolor och barnomsorg Backenskolan (F-6), Västangårdsskolan (F-9), Waldorfskolan (F-9), Montessoriskolan (F-6), Hannaskolan (F-9). Gymnasieskolor i området är Waldorfskolan och NTI-gymnasiet. I området finns det flera förskolor.
Antal rum
4
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
BV: Entré med klinkergolv och golvvärme samt dragdörrsgarderob. Under trappen till övervåningen finns det en klädkammare. Rymligt kök med vitmålad köksinredning och laminatgolv. Kyl, frys samt diskmaskin från 2014, spis med häll samt fläkt. Renoverat badrum (2015) med duschvägg, det är våtrumsvinyler på golv och vägg. Stort vardagsrum med utgång till den härligt stora söderaltanen, rummet har parkettgolv och tapetserade väggar. Några av dessa radhus har avdelat ett fjärde sovrum i vardagsrummet. ÖV: Hall med laminatgolv. Badrum med badkar och tvättmaskin. Badrummet har golvvinyl och kaklade väggar. Ny tvättmaskin - kombinerad tvätt/tork med värmepumpsteknologi för låg energiförbrukning. Sovrum med laminatgolv och en dubbelgarderob. Stort sovrum med tapetserade väggar och dragdörrsgarderob. Sovrum med laminatgolv och dragdörrsgarderob. Klädkammare. I huset finns ett centralstyrt belysningssystem som gör att man exempelvis kan styra all belysning via en app i telefonen. Ett välskött radhus med mycket bra läge!
Namn
Riksbyggen Brf Backenhus nr 2
Om föreningen
Backenhus 2 ligger 6 km väster om Umeå tätort, på Umedalen. Föreningen består av 78 lägenheter som byggdes under åren 1991-1992. I området finns det 10 bostadshus, 4 st radhus med 3 lägenheter i 2 plan, 4 st radhus med 4 lägenheter, samt 2 st 5 våningshus med 25 lägenheter i varje. I föreningen finns samlingslokal, bastu, gästrum, tvättstuga med dubbla maskiner, torkskåp och mangel samt grovtvättstuga. För mer info besök föreningens hemsida: www.umedalen.ac/backenhus2/
Antal lägenheter
78
Renoveringar utförda och planeringar
Renoverad lekpark med belysning. Yttertaken är bytta på de låga husen. Ventilationen i lägenheterna 2016 och låsen på ytterdörrarna 2016. Husen i föreningen målades om 2019.
Parkering
Garageplats går att hyra för 400 kr/mån. Parkeringsplats för 190 kr/mån samt carportplats för 300 kr/mån. Separata kösystem tillämpas.
TV och bredband
Bredband 1000 Mbit/s
Kontaktperson
Riksbyggen Umeå

Bilder

Karta

Område

Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.