Porfyrvägen 3B

1 rum, 36 kvm , våning 5 av 8

Studentvänlig etta med balkong i västerläge!

Område
Gimonäs
Adress
Porfyrvägen 3B
Pris
1.445.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.154 kr inkl värme, VA, kabel-TV & internet
Andelstal
0, 0.6
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
1724
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1798827795
Ventilation
Mekanisk
Hiss
Yes
Våning
5
Uppvärmning
0 kr
El
2.833 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
2.833 kr
Nätbolag
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
1724
Allmänt om området
Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.
Kommunikation
Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.
Antal rum
1
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall - Välkomnande hall med ljusa tapeter, klinkergolv i grått med övergång till ett ekparkett vilket ligger genomgående i resterande del av lägenheten. I anslutning till hallen finns förvaring i garderob, linneskåp och städskåp. Badrum - Badrummet har WC, dusch, klinkergolv i grått samt vitt kakel på halva väggarna förutom i duschhörnan som har förlängd kakelvägg. I övrigt är väggarna målade i ljus, vattentät kulör. Utrymme för tvättpelare finns. Kök - Köket har ljusa luckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan bänk. Utrustat med spis med ugn samt kombinerad kyl/frys. Allrum/vardagsrum - Fortsättningsvis ljusa tapeter i kök och allrum, fönsterbänkar i sten. Genom den helglasade balkongdörren från allrummet kliver man ut på den rymliga balkongen som är i västerläge med sol från mitt på dagen till sent på kvällen. Från balkongen ser man föreningens fina, grönskande innergård. Sovalkov - Sovalkov med ljusa tapeter samt två garderober och fönster. Ny (2016) och fräsch lägenhet med mycket bra läge i huset. Bör ses!
Namn
Brf Cykeln
Om föreningen
Nyproducerad bostadsrättsförening som består av tvåor mellan 51,5 kvm - 54 kvm, samt ettor på 36 kvm fördelat på åtta våningar i hus 3C & 3B, hus 3A är 6 våningar. Samtliga lägenheter har balkong och samtliga hus har en tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla. Lägenheter har förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen har carport och p-plats för uthyrning.
Antal lägenheter
129
Parkering
89 st Carport 650 kr/mån 9 st P-plats 450 kr/mån
TV och bredband
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Övrigt
Cykelparkering med skärmtak. Förråd i gårdsbyggnad.
Ekonomi
Föreningen slog under vintern 2019/2020 ihop sig med grannföreningarna och blev en stor bostadsrättsförening istället för tre mindre.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.