Porfyrvägen 3B

2 rum, 52 kvm , våning 1 av 8

2:a i markplan med balkong i söderläge

Område
Gimonäs
Adress
Porfyrvägen 3B
Pris
1 585 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2 953 kr inkl värme, VA, internet, digital-TV
Andelstal
0, 2.337
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
8 Våningar, tegel fasad
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1852974987
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft vvx
Hiss
Yes
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
3 000 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
2
Summa driftkostnader
3 000 kr
Kommentar
Lägenhetsinnehavaren tecknar eget el-abonnemang för hushållsel.
Nätbolag
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.
Kommunikation
Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Ljusa väggar, klinkergolv i grått med övergång till ett ekparkettgolv vilket ligger genomgående i resterande av lägenheten. Plats för ytterkläder och skor direkt till vänster samt skåp till höger. Badrum - WC, dusch, handfat, spegel samt spegelskåp. Klinkergolv i grått samt vitt kakel på halva väggarna förutom i dusch hörnan som har förlängd kakelvägg. I övrigt är väggarna målade (2020). Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från 2016. Kök - Bänkskiva i laminat, vitt kakel ovanför bänk, spis med ugn, fullstor kyl och frys från 2020, diskmaskin från 2016. Vardagsrum och kök i fil då del av köksbänk vetter sig mot vardagsrummet med en förhöjd hylla. Här passar det matbordet perfekt! Med plats för upp till 6 sittplatser. Fortsättningsvis ljust målade väggar i kök och vardagsrum, fönsterbänkar i sten i vardagsrum och sovrum. Balkong i söderläge med sol stora delar av dagen. Sovrum - Ekparkett golv, 2020 tapetserades sovrummets väggar, det finns även fyra garderober och fönster mot söder och balkongen. Fräsch lägenhet i ett eftertraktat område, välkomna på visning!
Namn
Brf Cykeln
Om föreningen
Nyproducerad bostadsrättsförening som består av tvåor mellan 51,5 kvm - 54 kvm, samt ettor på 30 - 36 kvm fördelat på åtta våningar i hus 3C & 3B, hus 3A är 6 våningar. Samtliga lägenheter har balkong och samtliga hus har en tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla. Lägenheter har förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen har carport och p-plats för uthyrning. Föreningen har även ett uthyrningsrum som medlemmarnas gäster får hyra.
Antal lägenheter
129
Parkering
89 st Carport 650 kr/mån 9 st P-plats 450 kr/mån
TV och bredband
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Övrigt
Cykelparkering med skärmtak. Förråd i gårdsbyggnad.
Ekonomi
Föreningen slog under vintern 2019/2020 ihop sig med grannföreningarna och blev en stor bostadsrättsförening istället för tre mindre.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.