Porfyrvägen 3B

1 rum, 36 kvm , våning 8 av 8

Universitetsnära etta med toppenläge!

Universitetsnära etta med toppenläge! Välkomna till denna fräscha ettan högst upp i huset med balkong i privat österläge med förmiddagssol och vy över Umeälven. Härifrån har du bekvämt avstånd till universitetet, IKSU och mataffärer samt fina promenadstråk. Låg månadsavgift där endast el tillkommer. Perfekta lägenheten för den nyblivna studenten! Välkomna att boka visning!

Område
Gimonäs
Adress
Porfyrvägen 3B
Pris
1.395.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.154 kr Värme, VA, Internet och digital-TV.
Andelstal
0, 1.6334
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1724048203
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
8
Uppvärmning
0 kr
El
1.800 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
1.800 kr
Nätbolag
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.
Kommunikation
Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Hall med vitmålade väggar, klinkergolv i grått med övergång till ett ekparkettgolv vilket ligger genomgående i resterande del av lägenheten. I anslutning till hallen finns det gott om förvaring i ELFA garderoben som installerades 2017. Garderoben är inredd med lådor och plats för avhängning och skjutdörrarna är av spegelglas som sträcker sig från golv till tak. Speglarna ger en öppen och exklusiv känsla. Badrum - Badrummet har WC, dusch med duschväggar, klinkergolv i grått samt vitt kakel på halva väggarna förutom i duschhörnan som har förlängd kakelvägg, ny kommod med två lådor. I övrigt är väggarna målad i ljusgrå vattentät kulör. Utrymme för tvättpelare finns och det är delvist förberett för tvättmaskin. Kök - Kök med ljusa luckor som går hela vägen upp till taket, bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovan bänk samt fönster, spis med ugn, kombinerad kyl/frys från 2018, extra tyst diskmaskin från 2016. Allrum/vardagsrum - Fortsättningsvis vitt målade väggar i kök och allrum, fönsterbänkar i sten. Genom den helglasade balkongdörren från allrummet kliver man ut på den rymliga balkongen som är i österläge med sol från morgon till mitt på dagen. Från balkongen ser man älven och det är helt insynsfritt till lägenheten från närliggande huset då huset bredvid är två våningar lägre. Sovalkov - Sovalkov med plats för dubbelsängen. Fräsch lägenhet med ett av det bästa läget i huset. Missa inte denna chans!
Namn
Brf Fotbollen
Om föreningen
Nyproducerad bostadsrättsförening 2016, som består av tvåor mellan 51,5 kvm - 54 kvm, samt ettor på 36 kvm fördelat på åtta våningar. Samtliga lägenheter har balkong. Tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla och samtliga lägenheter har ett förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen har endast carport för uthyrning.
Antal lägenheter
46
Parkering
Carport 650 kr/mån - 36 platser.
TV och bredband
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Övrigt
Cykelparkering med skärmtak. Förråd i gårdsbyggnad.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.