Porfyrvägen 3C

2 rum, 54 kvm , våning 2 av 8

Modern tvårummare med balkong i bästa västerläge!

Modern tvåa som färdigställdes hösten 2016, belägen en trappa upp i huset på plan 2/8. Balkong i bästa västerläge med kvällssol samt trevlig utsikt. God standard med genomgående parkettgolv i ek, öppen planlösning, fina fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök samt låg avgift där allt ingår förutom hushållsel. Välkomna till denna optimala lägenhet med trevligt läge i huset!

Område
Gimonäs
Adress
Porfyrvägen 3C
Pris
1.495.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.083 kr inkl värme, vatten, internet & digital-TV
Andelstal
0, 2.45
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1749753285
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
2.400 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
2
Summa driftkostnader
2.400 kr
Nätbolag
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.
Kommunikation
Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med ljusa tapeter, klinkergolv i grått med övergång till ett ekparkettgolv vilket ligger genomgående i resterande del av lägenheten. Avhängningsmöjligheter direkt till vänster samt skåp till höger. Badrummet ligger till vänster efter hallen och har WC, dusch, handfat samt spegel. Klinkergolv i grått samt vitt kakel på halva väggarna förutom i duschhörnan som har förlängd kakelvägg. I övrigt är väggarna målade i ljus vattentät kulör. Köket är inrett med bänkskiva i laminat, vitt kakel ovanför bänk, spis med ugn, kyl/frys, diskmaskin. Vardagsrum och kök i öppen planlösning då del av köksbänk vetter mot vardagsrummet med en förhöjd hylla. Matplats placeras med fördel här. Fortsättningsvis ljusa tapeter i kök och vardagsrum, fönsterbänkar i sten i vardagsrum och sovrum. Genom den helglasade balkongdörren från vardagsrummet kliver man ut på balkongen som är i bästa västerläge och har utsikt mot ett promenadstråk samt skogsdunge, kvällssol. Från vardagsrummet når man sovrummet som även detta har ekparkett golv, ljusa tapeter samt två garderober. Fräsch lägenhet i ett lugnt område med ett trevligt läge, välkomna!
Namn
Brf Cykeln
Om föreningen
Nyproducerad bostadsrättsförening som består av tvåor mellan 51,5 kvm - 54 kvm, samt ettor på 36 kvm fördelat på åtta våningar i hus 3C & 3B, hus 3A är 6 våningar. Samtliga lägenheter har balkong och samtliga hus har en tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla. Lägenheter har förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen har carport och p-plats för uthyrning.
Antal lägenheter
129
Parkering
89 st Carport 650 kr/mån 9 st P-plats 450 kr/mån
TV och bredband
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Övrigt
Cykelparkering med skärmtak. Förråd i gårdsbyggnad.
Ekonomi
Föreningen slog under vintern 2019/2020 ihop sig med grannföreningarna och blev en stor bostadsrättsförening istället för tre mindre.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.