Porfyrvägen 3C

2 rum, 52 kvm , våning 4 av 8
Välkomna till denna lägenhet på plan 4 av 8 med balkongen i härliga söderläge. Lägenheten som färdigställes i oktober 2016, har gott om förvaring, parkettgolv samt ljusa kulörer. Förening med låga avgifter där endast el tillkommer, bör ses! Nära till universitetet, NUS och matbutiker samt fina motionsstråk i både skog och längs älven. Välkomna!

Område
Gimonäs
Adress
Porfyrvägen 3C
Pris
1.545.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.654 kr inkl värme, VA.
Andelstal
2.337, 2.337
Byggnadsår
2016
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
993
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1725192352
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
2.050 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
2.050 kr
Nätbolag
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
993
Allmänt om området
Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i närheten.
Kommunikation
Gimonäs ligger 4 km söder om centrum längs älven. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Carlshöjdsskolan (F-9). Förskolan Grönstenen och Stengången.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall - Ljusa väggar, klinkergolv i grått med övergång till ett ekparkettgolv vilket ligger genomgående i resterande av lägenheten. Avhängnings möjligheter direkt till höger samt skåp till vänster. Badrum - WC, dusch, handfat, spegel samt spegelskåp. Klinkergolv i grått samt vitt kakel på halva väggarna förutom i dusch hörnan som har förlängd kakelvägg. I övrigt är väggarna målad i ljus vattentät kulör. Förberett för tvättmaskin. Kök - Bänkskiva i laminat, vitt kakel ovanför bänk, spis med ugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin. Vardagsrum och kök i fil då del av köksbänk vetter sig mot vardagsrummet med en förhöjd hylla. Vid matplatsen rymmer man lätt ett bord för 4-6 personer. Öppet och socialt planerat allrum som bjuder in till härliga kvällar med vännerna. Fortsättningsvis ljusa väggar i kök och vardagsrum, fönsterbänkar i sten i vardagsrum och sovrum. Balkongen är belägen i söderläge med sol stora delar av dagen och på golvet finns en filtmatta. Där rymmer du den mindre louge gruppen eller ett matbord och stolar. Sovrum - Ekparkett golv, ljusa väggar samt fyra garderober och fönster mot söder. Ny lägenhet (oktober 2016) i ett eftertraktat område med närhet till Universitet, NUS och matbutik. Välkomna på visning!
Namn
Brf Cykeln
Om föreningen
Nyproducerad bostadsrättsförening som består av tvåor mellan 51,5 kvm - 54 kvm, samt ettor på 36 kvm fördelat på åtta våningar. Samtliga lägenheter har balkong. Tvättstuga i entréplan med digital bokningstavla och samtliga lägenheter har ett förråd i fristående byggnad på gården. Föreningen har endast carport för uthyrning.
Antal lägenheter
46
Parkering
Carport 650 kr/mån - 36 platser.
TV och bredband
Tv och bredband via Umenet, kostnad 299 kr/mån som ett obligatoriskt abonnemang.
Övrigt
Cykelparkering med skärmtak. Förråd i gårdsbyggnad.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Gimonäs är ett populärt bostadsområde som ligger nära både universitetet, sjukhuset och Strömpilen shoppingcentrum. Här bor du nära naturen med fina grönområden och naturreservatet Grössjön bara några kilometer bort. På Gimonäs kan du motionera i upplysta spår, promenera längs Umeälven, spela tennis eller spela fotboll på någon av fotbollsplanerna i…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.