Sandåkersgatan 8

3 rum, 66 kvm , våning 4 av 4

Ljus gaveltrea högst upp i huset med två balkonger varav den ena är inglasad!

En ljus och tilltalande gaveltrea med öppen planlösning på 4:e våningen med hiss. Två stora balkonger varav den ena är inglasad. Ljust kök med bra maskinell utrustning. Genomgående parkettgolv av ek. Helkaklat badrum - tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. Garage finns att hyra! Välkommen att boka visning på denna fina trea!

Område
Sandåkern
Adress
Sandåkersgatan 8
Pris
2.445.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.904 kr inkl värme, triple play (kabel-TV och internet) Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktiskt förbrukning.
Andelstal
1.88339, 0
Byggnadsår
2015
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1803787637
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft vvx
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-Tv och Bredband ingår med 212:-/mån. (gruppanslutning)
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Sandåkern är en stadsdel med gott om nyproducerade bostadsrätter, men även villor och några hyresrätter. Nära finner du Tvärån och det är endast en kort promenad till centrala centrum.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
I området finns en bensinmack. På andra sidan Vännäsvägen finns en närbutik, kiosk och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).
Antal rum
3
Beskrivning av interiör
Hall med plats för ytterkläder och ingång till klädkammare. Stilrent kök med vita luckor från Marbodal. spishäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till balkong med sol från morgonen till mitt på dagen. Sovrum med dragdörrsgarderob och ekparkettgolv. Från detta sovrum har man utgång till stor inglasad balkong mot innergården. Balkongen har träpaneltak med infälld belysning samt infravärme. Här kan man njuta av solen från mitt på dagen fram till kvällen. Helkaklat badrum med duschvägg och praktisk lösning med tvättmaskin och tumlare. Skåp ovanför med förvaringsmöjligheter. Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Trivsam lägenheten med genomgående ekparkettgolv och ljus färgsättning. Bör ses.
Namn
HSB Brf Utsikten 2
Om föreningen
Brf HSB Utsikten 2 i Umeå bildades 2015 och är belägen på Sandåkersgatan 2 i Umeå. Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 60 lägenheter. Lägenhetsförråd finns på vinden.
Antal lägenheter
0
Parkering
54 st garage, 600 kr/månad.
TV och bredband
Kabel-Tv och Bredband ingår med 212:-/mån. (gruppanslutning)
Övrigt
Grannföreningen har ett gästrum vilket även medlemmarna i denna förening har möjlighet att nyttja. Det här är IMD IMD betyder individuell mätning och debitering IMD omfattar oftast en kombination av vatten, värme och el IMD ger lägre kostnader, större rättvisa och bättre miljö Avräkning sker kvartalvis.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Sandåkern är en stadsdel med gott om nyproducerade bostadsrätter, men även villor och några hyresrätter. Nära finner du Tvärån och det är endast en kort promenad till centrala centrum.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.