Sandåkersgatan 9

2 rum, 55 kvm , våning 4 av 4

Tvåa med stor inglasadbalkong i västerläge!

Ta chansen att få köpa en välplanerad gaveltvåa med stilren interiör. Fullt utrustat kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för flera garderober. Stor inglasad balkong i ett härligt västerläge. Stort uppgraderat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Härligt område med närhet till det mesta!

Område
Sandåkern
Adress
Sandåkersgatan 9
Pris
1 995 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 062 kr Värme, vatten och internet ingår.
Andelstal
1.06, 1.062
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
1930
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1882176417
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
3 100 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
2
Summa driftkostnader
3 100 kr
Nätbolag
Internet 100 Mbit via A3 och kabel-TV via Canal Digital ingår i månadsavgiften. (Ny bredbandsleverantör med start juni 2021, omfattande 1000Mbit)
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
1930
Allmänt om området
Sandåkern är en stadsdel vid Umeälvens norra strand cirka 3 km väster om Umeå centrum. Här finns fina promenadstråk längs älven och Tvärån. Helt nära ligger Nolia mäss- och konferensanläggning samt Dragonens Idrottscentrum med fotbollsplaner, ishockeyrink samt bowling.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Skolor och barnomsorg Grubbeskolan (7-9), Grisbacka skola (F-6), Rödängskolan (F-3). I området finns det gott om förskolor. Helt nära på Västerslätts centrum finns mataffär, konditori och bank.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
På omtyckta Sandåkern bor ni i ett modernt hus i stabil förening. På föreningens gård finns både lekplats för barnen och gemensamma grillar. Med några minuters cykling hittar man centrala stan av Umeå med stort utbud av shopping och kultur. Gillar man naturen ligger strandpromenaden nära. Den rogivande stämningen i området följer oss in i detta moderna hem som erbjuder det mesta man önska av en tvåa. Entré via loftgång till lägenheten som är belägen längst ut på gaveln av huset vilket ger en "extra" uteplats på framsidan. Här kan man njuta av förmiddagssolen om somrarna eller skuggan under de varmaste vinterdagarna. Stig in i hallen och möts av ett laminatgolv i ljus och modern stil, väggarna är i en greige färg vilket ger en fin, neutral bas att inreda efter vilket genomsyrar resten av lägenheten. Från hallen nås badrummet som är stort och modernt. Helkaklade väggar i vitt samt ljusgrå golvmatta på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gott om plats för badrumsprylarna i badrumsskåp i trälaminat, stor spegel med stämningsfull belysning och spotlights i taket. Dusch med glasvägg. Vardagsrum och kök har en öppen social planlösning, här ryms både ett matbord, soffgrupp, media möbel och annat möblemang efter behov. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen som har ett trevligt västerläge med sol tidigt från dagen till sent på kvällen. Vy över föreningens innergård. Köket är smart planerat intill fönstret mot loftgången. Lackade luckor i greige med handtag i svart pryder kökets inredning. Ovan bänkskivan i industriell stil sitter ett stänkskydd i beige. Kökets maskinpark består av induktionshäll, inbyggnadsugn i vitt, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Sovrummet är ett stort och lätt möblerat rum. Här finns en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas, plats för dubbelsängen samt övrigt möblemang. Varmt välkomna på visning!
Namn
Brf boklok Sandåkern Umeå
Om föreningen
Brf Boklok på Sandåkern i Umeå består av 78 lägenheter. Utöver detta finns det 27 förråd, 22 parkeringsplatser, 31 carportplatser samt 23 carportplatser med tillhörande förråd. Husen stod klara för inflyttning 2016. Cykel/barnvagnsförråd finns. Extra förråd finns att hyra på gården. Läs mer på föreningens hemsida https://brfsandakern.se/
Antal lägenheter
0
Renoveringar utförda och planeringar
Balkongerna glasades in 2019-2020. Eftersom fastigheten är nybyggd så finns inga större underhållsåtgärder planerade för den närmaste 5-års perioden.
Parkering
Det finns parkeringsplats, carport samt carport med förråd. För besökande finns tre parkeringsplatser och en handikapplats. Separat kö.
TV och bredband
Internet 100 Mbit via A3 och kabel-TV via Canal Digital ingår i månadsavgiften. (Ny bredbandsleverantör med start juni 2021, omfattande 1000Mbit)

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.