Sjöfruvägen 153 C

2 rum, 48 kvm , våning 1 av 2

Gaveltvåa i markplan med egen uteplats!

Ljus gaveltvåa i markplan med stenbelagd uteplats i söderläge. Lägenheten har en öppen planlösning och genomgående god standard med björkkök, fräscht badrum med egen tvättavdelning, 260 cm i takhöjd, ekparkett i alla rum. Ett lugnt boende nära NUS och Universitetet. Välkommen på visning!

Område
Tomtebo
Adress
Sjöfruvägen 153 C
Pris
1 450 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4 558 kr inkl värme, VA, hushållsel, bredband, Kabel-TV och p-plats.
Andelstal
0, 2.20972
Byggnadsår
2006
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1847003654
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns i området. Området ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tomtebo har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor, och äventyrslekpark. Längs sjön finns flera platser där du kan fiska, bada, grilla, spela beachvolley, leka eller klättra i äventyrsparken eller bara promenera och njuta av naturen. I närheten finns Grössjöns naturreservat: Ett stadsnära vildmarksområde med en grund fågelsjö, fågeltorn, gammelskog och hjortronmyrar. Flera markerade stigar med rastplatser, eldstäder och informationstavlor. Grössjön runt är en 4,5 km markerad stig. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön. Vid Nydalasjöns norra sida finns även ett längdskidspår med konstsnö.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.
Närservice
En mindre närbutik, frisör och två restauranger finns i området. Stora Coop som färdigställdes i slutet av 2018 finns i området. Vid Ålidhems centrum, cirka 1 km bort, finns mataffärer och apotek, Coop, Ica samt Lidl. Där hittar du även en restaurang med nattklubb. Strömpilens handelsområde ligger några kilometer bort. Här du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang Skolor och barnomsorg I området finns ett flertal förskolor samt skolor och fler planeras att byggas framöver. Exempelvis så finns förskolan Skatteelden, Tomtebogårds skola (F-3) och Sjöfruskolan (F-9) med flera. I närheten av Sjöfruskolan finns en stor sporthall.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
- Välkomnande hall med med avhängningsyta för ytterkläder. - Halvkaklat badrum med ljus badrumsinredning, dusch, WC och handfat. - Sovrum med ekparkettgolv från 2013, ingång till klädkammare. - Öppet och ljust vardagsrum med fint ekparkettgolv från 2013, utgång till stenbelagd uteplats med bärbuskar och vårlökar, pallkragar med örter. - Fint björkkök med ljust kakel ovan arbetsbänk, spis, spisfläkt, kyl/frys 2020 och diskmaskin (-13). - Tvättstuga med tvättmaskin från 2013 och torktumlare. - Lägenheten har genomgående vackra ekparkettgolv i hela lägenheten med en takhöjd på 260 cm och stora härliga fönster!
Namn
Riksbyggen Brf BoKlok Tomtebo 4
Om föreningen
Brf BoKlok Tomtebo 4 i UMEÅ bildades 2005 och är belägen på Sjöfruvägen 147 A-F - 157 A-F, Tomtebo i Umeå. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 2 våningar med 36 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2006. Rymligt förråd i länga. För att hålla nere föreningens kostnader så utför bostadsrättsinnehavarna själva snöskottning av innergården och gräsklippning efter ett rullande schema.
Antal lägenheter
36
Parkering
P-plats ingår i avgiften. Vill man ha motorvärmare till platsen tillkommer 150:-/månad.
Kontaktperson
Riksbyggen

Planritning

Bilder

Karta

Område

Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.