Skärvstensgatan 26

3 rum, 66 kvm , våning 4 av 6

Mycket fin trea med stor inglasad balkong mot söder!

Fin lägenhet på 4:e våningen med mycket bra läge. Bostaden har modern planlösning, kombinationen av vardagsrum och kök ger ett luftigt, rymligt intryck. Badrummet är helkaklat och har golvvärme samt tvättavdelning, söderbalkongen är stor och inglasad, köket är fullutrustat med rostfria hushållsmaskiner. Två sovrum och genomgående parkettgolv av ek. Här bor man billigt i en HSB-förening med låga avgifter!

Område
Mariehem
Adress
Skärvstensgatan 26
Pris
2.095.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.717 kr Inkl värme
Andelstal
1.06957, 1.06926
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1747483206
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft
Hiss
Yes
Våning
4
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Kommentar
Prel. elförbrukning med 200 kr/mån debiteras på avin. Föreningen har gemensam telefoni, TV och it-anläggning, 212 kr/månaden debiteras på avin.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Mariehem ligger cirka 4 km från Umeå centrum och cirka 2 km från universitetsområdet. Här är det nära till både stadens aktiviteter och naturupplevelser. Bebyggelsen består mestadels av bostads- och hyresrätter, men här finns även radhus, kedjehus och villor. Natur och fritid Mariehem ligger mellan Mariehemsängarna och Nydalaområdet. Mariehemsängarna erbjuder bland annat en fotbollsplan, fint skidspår och en bana för frisbee-golf. På Bräntberget finns skidbacke med lift och pulkbacke. Ovanför Mariehemsängarna ligger Gammliaskogen med dess ströv och rekreationsområden med högklassiga elljusspår där man nyligen hållit skid-sm. Vid Nydalaområdet finns elljusspår, fiskebryggor, äventyrslekpark, 4H-gård och grillplatser. Intill Nydalasjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.
Närservice
På Mariehems centrum finns nya Coop, apotek, kiosk, pizzerior och frisör. På andra sidan av gatan finns Ica Kvantum, Burger King, kafé, apotek, gymnastikens hus samt ett mattsportscentrum som öppnar i vår. Längre norrut på området hittar du hälsocentral och gym. Fritidsgård finns på Bräntbergsskolan. Skolor och barnomsorg; Språkskolan (F-9), Bräntbergsskolan (7-9), Mariehemsskolan (F-6), Mariebergsskolan (F-6). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Välkommen till ert nya hem på Skärvstensgatan 26. Här bor ni i en stabil HSB-förening och hus byggt 2018. Här behöver ni inte fundera över något utan bara flytta in i en mycket fin lägenhet utrustad med allt man kan tänkas behöva i ett modernt och bekvämt boende. Vardagsrum och matplats ligger i en öppen och tilltalande planlösning. Köket är stilrent inrett med både skåp och lådor med god förvaring. Köket är utrustat med rostfria husållsmaskiner med induktionshäll, varmluftsugn och inbyggd micro i praktisk arbetshöjd, fullstor kyl och frys och diskmaskin. Infällda Spotlights i taket. Två sovrum det ena med dragdörrsgarderob. Det större sovrummet har utgång till en stor inglasad balkong på ca 11,5 kvm med söderläge. Balkongen är generöst tilltagen med plats för både sittmöbel och relaxmöbel. Det rymliga badrummet består av helkaklade ytor i form av vitt kakel på väggarna och ett grafitgrått klinker med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare placerad under praktisk arbetsbänk med ytterligare förvaring ovan i badrumsskåp.
Namn
HSB Brf Mariehöjd 2 i Umeå
Antal lägenheter
105
Parkering
74 Bilplatser

Planritning

Bilder

Karta

Område

Mariehem ligger cirka 4 km från Umeå centrum och cirka 2 km från universitetsområdet. Här är det nära till både stadens aktiviteter och naturupplevelser. Bebyggelsen består mestadels av bostads- och hyresrätter, men här finns även radhus, kedjehus och villor. Natur och fritid Mariehem ligger mellan Mariehemsängarna och Nydalaområdet. Mariehemsängarna erbjuder…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.