Skolgatan 121K

2 rum, 60 kvm , våning 2 av 3

Renoverad tvåa med mycket bra läge och balkong mot sydväst!

Rymlig tvåa med mycket bra läge på Östermalm i den populära och välskötta bostadsrättsföreningen Träsnidaren. Lägenheten är genomgående renoverad, ombyggt kök med matplats, helkaklat badrum från 2018. Perfekt balkong med sol från 10.00 till 19.00. Till Universitet, NUS och centrum är det promenadavstånd. Bör ses!

Område
Östra staden
Adress
Skolgatan 121K
Pris
1.745.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.351 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband. Individuell mätning av el, debiteras 3 mån i efterhand
Andelstal
0.35811, 0.35798
Byggnadsår
1991
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1755869655
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft vvx
Hiss
Yes
Våning
2
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV avtal med Sappa. (Basutbud på 15 kanaler). Internet via Riksnet, fiber med hög kapacitet. Kostnaden för anslutning till nätet ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.sappa.se & www.riksnet.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.
Närservice
Öst på stan finns många mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Maja Beskowskolan (7-9). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Helrenoverad badrum med kakel och klinker från 2018, golvvärme, duschvägg, tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Ombyggt kök med induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, inbyggd diskmaskin. Matplats. Rymligt sovrum med dragdörrsgarderob och ingång till en klädkammare. Vardagsrum med utgång till stor balkong med perfekt läge mot sydväst - här har ni sol hela dagen från 10:00 på förmiddagen till ca 19:00 på kvällen.
Namn
Riksbyggen Brf Träsnidaren-Östermalm
Om föreningen
Brf Träsnidaren består av 231 st lägenheter fördelat på 23 olika huskroppar (2-9 våningar) föreningen har mycket välordnat för de boende, bland annat kvartersgård med nyrenoverad samlingslokal, gästrum gym, bastu och många tvättstugor. För mer info besök föreningens hemsida: www.trasnidaren.nu/ Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Antal lägenheter
231
Renoveringar utförda och planeringar
2016 - Upprustning av uppvärmningsanläggningen av ytan ovanför garaget. 2016 - Arbete med ventilationsbyte genomfördes. 2015-2016 - Reparation huskropp utvändigt. 2014 - Ny belysning i garagen. 2014 - Energibesparande åtgärder har vidtagits. 2013 - Lås- och porttelefonibyte.
Parkering
I föreningen finns carport (395:-/mån), bilplatser (285:-/mån) samt ett stort varmgarage (510:-/mån). Till platserna är det separata köer.
TV och bredband
Kabel-TV avtal med Sappa. (Basutbud på 15 kanaler). Internet via Riksnet, fiber med hög kapacitet. Kostnaden för anslutning till nätet ingår i månadsavgiften. För utbud, se: www.sappa.se & www.riksnet.se
Kontaktperson
Riksbyggen
Ekonomi
Föreningen ändrade årsavgiften senast 2012-01-01 då den sänktes med 4%.

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.