Skolgatan 83B

3 rum, 80 kvm , våning 3 av 3

Helrenoverad trea med låg månadsavgift och mycket bra läge Öst på stan!

Rymlig och helrenoverad trea med perfekt läge Öst på stan bara några hundra meter från Umeå centrum. Nytt och ombyggt kök från 2020 med matplats, helkaklat badrum , två sovrum. Avgiften är bara 3397:-/månad inklusive bredband. Bör ses !

Område
Östra staden
Adress
Skolgatan 83B
Pris
2 995 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 397 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och ip-telefoni
Andelstal
0, 6.00552
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1883764842
Hiss
No
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
4 113 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
4 113 kr
Nätbolag
Kabel-TV och 100Mbit bredband tas in via Telenor, detta är inkluderat i månadsavgiften. För utbud, se: https://www.telenor.se/
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.
Närservice
Öst på stan finns många mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med klinkergolv, spotlights i taket. Helkaklat badrum med dusch/wc, plats för tvättmaskin. Renoverades 2014. Helrenoverat kök från 2020 med ljusa luckor, induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl och frys. Matplats och ingång till förråd. Parkettgolv av vitpigmenterad ek. Spotlights i taket. Sovrum med dragdörrsgarderob och parkettgolv av vitpigmenterad ek. Vardagsrum med parkettgolv av vitpigmenterad ek - utgång till inglasad balkong mot söder. Sovrum med parkettgolv av vitpigmenterad ek. Hela lägenheten förutom badrum har totalrenoverats under 2020 med nya ytskikt och nytt kök. Generös takhöjd i hela lägenheten.
Namn
Brf Tjädern i Umeå
Om föreningen
Brf Tjädern är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen bildades 2014 och är belägen på Skolgatan 83 A-B och Nytorgsgatan 6 i Umeå. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2014 och består av två flerbostadshus om 1-3 våningar med 19 lägenheter. Fastighetens huvudbyggnad är uppförd 1965, den nya huskroppen byggdes 2014. Tvättstuga finns i källaren. På gården finns ett nybyggt cykelförråd och soprum.
Antal lägenheter
19
Renoveringar utförda och planeringar
Byggnaden är väl underhållen. Föreningen har nyligen bytt till treglasfönster i huset, swoosh har relinat avloppen, yttertaket är bytt och källaren är omdränerad. Lägenheterna har försetts med nya ytterdörrar mot trapphuset
Parkering
Separat kö till parkeringsplatser, inga lediga idag. P-plats med motorvärmare kostar 300 kr/ månad och för motorvärmare inkl. laddstolpe betalar man 450 kr/månad (om man nyttjar den för laddning).
TV och bredband
Kabel-TV och 100Mbit bredband tas in via Telenor, detta är inkluderat i månadsavgiften. För utbud, se: https://www.telenor.se/

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.