Skolgatan 99

3 rum, 76 kvm , våning 1 av 4

Ljus trea centralt belägen Öst på stan med varmgarage!

Här kommer tillfället att köpa en mycket trevlig lägenhet med en öppen och tilltalande planlösning Öst på stan. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten, helkaklat badrum med golvvärme och ljust kök med matplats. Bra läge med närhet till såväl centrum som sjukhus och universitet. Föreningen byggdes 2006 och är mycket trivsam och välskött. Varmgarage under huset ingår i avgiften. Hiss från garaget upp till lägenheten. I avgiften ingår hushållsel, varmgarage, värme, vatten och kabel-tv. Välkomna att boka visning!

Område
Öst på stan
Adress
Skolgatan 99
Pris
2 395 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
5 170 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, hushållsel och varmgarage
Andelstal
0, 7.2658
Byggnadsår
2006
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1854362109
Ventilation
Mekanisk, från och tilluft vvx
Hiss
Yes
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.
Närservice
Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med två garderober och plats för ytterkläder vid hatthyllan. Ljust kök med köksinredning av ek och rostfria hushållsmaskiner med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl, frys, parkettgolv av ek. Matplats i anslutning till köket och öppet in mot vardagsrummet. Vardagsrum med parkettgolv av ek. Fönster och fransk balkong mot söder. Helkaklat badrum med duschhörna, golvvärme och tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Sovrum med parkettgolv av ek. Inre hall med plats för skjutdörrsgarderob. Större sovrum med garderober och en klädkammare, parkettgolv av av ek. En mycket välskött förening med fina faciliteter som gemensam bastu/dusch/relax och samlingslokal med litet kök samt övernattningsrum. Det finns även ett stort cykelförråd och en gemensam tvättstuga. Föreningen planerar att installera laddstationer för elbil på varje garageplats. Bredband finns indraget.
Namn
Brf Älgkon
Antal lägenheter
0

Planritning

Bilder

Karta

Område

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.