Snipgränd 70

4 rum, 127 kvm , våning 1 av 2

Renoverat bostadsrättsradhus!

Renoverat bostadsrättsradhus i suterräng belägen i ett trevligt område inom en fantastiskt fin förening. Bostaden har en egen uteplats i västerläge vid entrén till radhuset, renoverat kök, två stora och fräscha badrum samt uteplats mot skogsparti med förmiddagssol. Vid uteplatsen på baksidan finns buskar, odlingslåda samt ett litet förråd. Lägenheten har tre rymliga sovrum, ytterligare ett tillbyggt gästrum/kontor samt en stor klädkammare och separat tvättstuga. I kvartershuset på Glassgränd finns tvättstuga, bastu samt en samlingslokal och i kvartershuset på Snipgränd finns tvättstuga, grovtvättstuga, hobbyrum och sammanträdesrum. Varmt välkomna att boka visning!

Område
Ersboda
Adress
Snipgränd 70
Pris
2.195.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
6.578 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Andelstal
0, 1.534
Fönster
3-glas
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1761460524
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Bostadsrättsföreningen Glassen har ett eget nätverk till alla lägenheter. Internetleverantör Halebop (Telia)
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
4
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Entré via uteplatsen på framsidan som är belägen i sydvästligt läge, perfekt för sommarmiddagarna utomhus. Från uteplatsen har man vy över en liten kulle och föreningens fina innergård samt lekplats. Vid entrén finns det plats för cyklar under skärmtak samt ett förråd. Rymlig hall med praktiskt klinkergolv samt utrymme för kappa och skor, vidare in i hallen övergår golvet till ekparkettgolv, väggarna är tapetserade. Till höger om i hallen finns bostadens första badrum. Detta renoverades 2017, väggarna är kaklade och på golvet sitter en våtrumsmatta med golvvärme. Takdusch, duschväggar i glas, badrumsskåp och kommod i svart utförande, spotlights i taket, vädringsfönster. Vidare in i lägenheten finner vi det totalrenoverade köket till vänster om hallen - gråa luckor, ljusgrå bänkskiva i laminat samt samma stil på stänkskyddet. Vitvarorna är i rostfritt och består av fullstor kyl & frys, diskmaskin, inbyggnadsugn samt Micro. Inducktionshäll med extra stora zoner och upplyst vinhylla är några av detaljera som ger detta kök en lyxig känsla. Vardagsrummet som har plats för både soffgruppen och den större matgruppen har en tapetserad fondvägg med i övrigt vita väggar och samma fina ekparkettgolv som i övrigt på detta våningsplan. Från vardagsrummet nås en överbyggd balkong med förmiddagssol och en behaglig vy över skogspartiet på baksidan. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum plats för dubbelsäng. Ljust tapetserade väggar med en färgglad fondtapet. Trappen, som även denna är renoverad, leder oss till nederplan. Här finns två rymliga sovrum som båda har ett ljust laminatgolv samt tapetserade väggar. Från ett av sovrummen nås altanen som är belägen på baksidan av radhuset. Här är det förmiddagssol och en trevlig vy över skogsparti. I anslutning till den nedre hallen finns en rymlig klädkammare med ELFA hyllsystem. Renoverat badrum från 2019 med kakel och klinker, golvvärme, badkar, kommod, spegelskåp samt vädringsfönster. Tvättstuga med målade väggar, klinker på golvet samt arbetsbänk, tvättmaskin, torkskåp, garderob samt överskåp. Extrarum med ljusgrått laminatgolv samt målade väggar, detta används idag som arbetsrum alternativt som gästrum. Lägenheten har även fått ny el samt el central, internetuttag i alla rum, smakfullt installerad spotlightbelysning i kök, hall samt up/down belysning i trapp. Nymålade tak på hela entréplan samt sovrummen på nederplan och nya ytskikt i flera rum. All renovering gjord under nuvarande ägares tid och under åren 208-2019 gjordes genom en totalentreprenad via JO kakel och bygg AB. Välskött förening med hög trivselfaktor då omsättningen på denna typ av bostad är väldigt låg. I kvartershuset på Glassgränd finns tvättstuga, bastu samt en samlingslokal och i kvartershuset på Snipgränd finns tvättstuga, grovtvättstuga, hobbyrum och sammanträdesrum. Föreningen är belägen vid en skogsdunge med ett flertal lekplatser i närheten!
Namn
Brf Glassen
Om föreningen
Brf Glassen är en fristående bostadsrättsförening som ligger på Västra Ersboda i Umeå. Byggnadsåret var 1980/1981. Bostadsrättföreningen är välskött och består av totalt 101 hushåll fördelade på fyra gårdar med radhus och lägenheter. Inom föreningen finns flera lekplatser och gott om grönytor. I kvartershuset på Glassgränd finns tvättstuga, bastu samt en samlingslokal och i kvartershuset på Snipgränd finns tvättstuga, grovtvättstuga, hobbyrum och sammanträdesrum.
Antal lägenheter
101
Renoveringar utförda och planeringar
2019/2020 - Asfalterat ytor på de 4 innergårdarna Målningsarbete av fasader inkl balkonger, kvartershus, förråd, vindskydd och staketet har påbörjats. 2015/2016 - Ombyggnadsarbetet/nybyggnation av garage och parkeringsytor på Snipgränd & Glassgränd.
Parkering
Föreningen har garage, motorvärmarplatser samt bilplatser utan motorvärmare för uthyrning samt platser på Snipgränd och Glassgränd för besökande. 66 garageplatser 299:-/mån. 24 parkeringsplatser med elstolpe 130 :-/mån.
TV och bredband
Bostadsrättsföreningen Glassen har ett eget nätverk till alla lägenheter. Internetleverantör Halebop (Telia)
Kontaktperson
Aspia i Umeå
Ekonomi
Föreningen höjde månadsavgiften med 3% from april 2020. Framtida avgiftsförändringar är inte känt.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.