Sofiehemsvägen 58

1 rum, 42 kvm

Helrenoverad och rymlig etta med balkong mot söder och utsikt ner mot älven!

Tilltalande och ljus etta som helrenoverades 2019 med ett helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna. Lägenheten var tidigare än tvåa vilket går att återställa om så önskas. Ljust kök från Electrolux Sentens med rostfria hushållsmaskiner. Stort allrum med sovavdelning, plats för soffgrupp och matplats samt utgång till balkong mot söder. Carport finns att hyra. Lugnt och bra läge med närhet till universitetsområdet och lasarettet. Bör ses!

Område
Sofiehem
Adress
Sofiehemsvägen 58
Pris
1 395 000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3 105 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband.
Andelstal
12.848, 12.848
Byggnadsår
1967
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1839092410
Hiss
No
Uppvärmning
0 kr
El
3 000 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
3 000 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Sofiehem är en stadsdel belägen i sydöstra delen av Umeå, mellan Ålidhem, sjukhuset, Gimonäs och Umeälven. Här finns mindre villor blandade med mindre hyreshus. Nära universitetssjukhuset och universitetet. Nära strövområden och Strömpilen handelsområde.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Det är goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, vilket även det ligger inom bekvämt gång och cykelavstånd. Via vackra Kolbäcksbron tar du dig snabbt och smidigt över till flygplatsen samt IKEA och Avion.
Närservice
Gångavstånd till Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Sofiehemsskolan F-5. I området finns det flera förskolor.
Antal rum
1
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Ljus köksdel med klinkergolv och köksinredning från Electrolux Sentens med vita köksluckor och rostfria hushållsmaskiner. Spis med häll, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin och kyl/frys. Allrum med plats för sovavdelning, matplats och soffgrupp - utgång till balkong mot söder och utsikt ner mot älven. Fönster åt tre håll gör att lägenheten blir väldigt ljus. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och duschhörna. Carport finns att hyra för 395 :-/månad.
Namn
Brf Jonasbo
Antal lägenheter
0

Planritning

Bilder

Karta

Område

Sofiehem är en stadsdel belägen i sydöstra delen av Umeå, mellan Ålidhem, sjukhuset, Gimonäs och Umeälven. Här finns mindre villor blandade med mindre hyreshus. Nära universitetssjukhuset och universitetet. Nära strövområden och Strömpilen handelsområde.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.