Stävgränd 39

3 rum, 78 kvm , våning 1 av 5

Nyrenoverade gaveltrea med stor söderbalkong och fint läge på omtyckta Stävgränd

Fräsch gavellägenhet på omtyckta Stävgränd! Lägenheten är nyrenoverad och har nya laminatgolv och modern färgsättning. Badrummet är från 2019. Från vardagsrummet har man utgång till den mycket stora överbyggda söderbalkongen. Stabil förening med god ekonomi, månadsavgiften är bara 4274:-, i detta ingår värme, VA, bredband och kabel-TV. Välkomna på visning!

Område
Ersboda
Adress
Stävgränd 39
Pris
1.295.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.317 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-TV
Andelstal
1.10079, 1.10079
Byggnadsår
1985
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
1365
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1707478192
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Hiss
Yes
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
2.308 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
2.308 kr
Nätbolag
Kabel-TV via Com Hem. Bredband via Bredband2, 100Mbit/s (Fiber) För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
1365
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
3
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med nytt laminatgolv och ljusa väggar. Till vänster om hallen har man en rymlig klädkammare. Till höger om hallen är det ett mindre sovrum på 7,9 kvm med laminatgolv och ljusa väggar. Helrenoverat badrum med dusch (renoverat 2019). I badrummet finns wc, tvättställ med dubbelkommod och överskåp samt en vattenburen handukstork och en ny tvättmaskin. Kök med vit skåpinredning, köket har nytt laminatgolv och ljusa väggar. I köket finns fullstor kyl och frys, diskmaskin., spis med häll och fläkt. Köksfläkten byts nu ut av föreningen som just nu håller på att uppdatera ventilationen i huset. Kontorsrum som tidigare använts som klädkammare. Kontorsrummet har även det nytt laminatgolv och ljusa väggar, idag är två flyttbara garderober placerade i rummet. Stort sovrum med nytt laminatgolv och ljusa väggar. Det finns en garderob i sovrummet. Vardragsrum med nytt laminatgolv och ljusa väggar, från vardagsrummet har man utgång till den stora överbyggda söderbalkongen, denna är försedd med ny träaltan. Bostadsrätten har genomgående moderna ytskikt och känns ljus och inbjudande. Då den har två stora klädkammare samt ett varmförråd i källaren har det varit möjligt att nyttja den ena klädkammaren som kontor och ändå ha gott om plats för klädförvaring.
Namn
HSB Brf Pallen
Om föreningen
HSB Brf Pallen ligger vackert beläget på Ersboda i Umeå. Postadressen är Stävgränd 1-103 (udda nummer). Föreningen bildades 1986 och består av 80 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna är fördelade med 24 st i radhus, 20 st i marklägenheter i 2-våningshus och 36 st lägenheter i 2 st 5-vånings flerbostadshus med hiss. Inom föreningen finns ett friliggande soprum för källsortering av hushållssopor. Det finns även bastu, övernattningsrum och festlokal m.m. Alla lägenheter har egen tvättmaskin men det finns också en allmän tvättstuga. Lägenhetsförråd finns i huset intill. Cykelförråd finns. För information gå in på föreningens hemsida, www.pallen.net/
Antal lägenheter
80
Renoveringar utförda och planeringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR Utbyte fläktkåpor i radhus och låghus 2014 2015 Övernattningsrum byggt. 2016 Målning av garage och förråd asfaltering mellan garagen. Byte av yttertak på kvartersgård och det ena av långhusen. Nya besöksparkeringar anlades. 2017 Byte av utomhusbelysning. 2018 Radhusen fick nya ventilationsaggregat. 2019 Höst de båda punkthusens ventilationsaggregat byts ut, nya köksfläktar monteras.
Parkering
På föreningens fastighet finns 47 garage och 34 parkeringsplatser. Garage (331 kr/mån) och bilplatser (142 kr/mån) för uthyrning. Kö kan förekomma.
TV och bredband
Kabel-TV via Com Hem. Bredband via Bredband2, 100Mbit/s (Fiber) För utbud, se: www.comhem.se & www.bredband2.se
Kontaktperson
HSB

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.