Stenmarksvägen 3 B

2 rum, 62 kvm , våning 3 av 3

Fräsch gavellägenhet i välskött förening med mycket bra läge!

Ljus och trevlig 2,5:a med ett centralt och mycket fint gavelläge. Fönster åt tre håll, generös takhöjd. Ljust kök, fint matrum med burspråk. Helkaklat badrum samt vardagsrum med parkettgolv och inglasad balkong mot sydsydväst. Gångavstånd in till centrum och fina grönområden! Välkommen till Stenmarksvägen 3B!

Område
Haga
Adress
Stenmarksvägen 3 B
Pris
1.895.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
4.599 kr Inklusive värme, VA, hushållsel, kabel-Tv, bredband
Andelstal
0, 2.2131
Byggnadsår
1945
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1808988715
Hiss
No
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
TV via ComHem. Internet samt IP-telefoni via Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbollsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
2.5
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med avhängningsyta för ytterkläder, trägolv. Ljust och tilltalande kök med vita luckor och massiv bänkskiva av ek. Moderna vitvaror med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Matplats, parkettgolv av ek. Stort sovrum med björkgolv. Helkaklat badrum med dusch/wc, handduksvärmare. Förberett för tvättmaskin. Ljus matplats med burspråk, parkettgolv av ek. Rymligt vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till inglasad balkong i västerläge. En genomgående ljus och tilltalande lägenhet med mycket bra läge i området!
Namn
Riksbyggen Brf Umeåhus nr 6
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Umeåhus nr 6 består av tre hus som förvaltas av Riksbyggen och ligger i stadsdelen Haga i Umeå. Föreningen består av 56 lägenheter. Uteplats med trädgårdsmöbler samt grillmöjligheter finns på gården. För mer info besök föreningens hemsida: www.stenmark135.se/
Antal lägenheter
56
Parkering
Motorvärmarplats kostar 200 kr/månad.
TV och bredband
TV via ComHem. Internet samt IP-telefoni via Bredbandsbolaget. För utbud, se: www.comhem.se & www.bredbandsbolaget.se
Kontaktperson
Riksbyggen

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.