Storgatan 8G

2 rum, 44 kvm , våning 1 av 0

Gaveltvåa med bra läge väst på stan med egen uteplats!

Nyproducerad gaveltvåa med egen stor uteplats och fönster åt tre håll. Lägenheten har genomgående golvvärme och parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med duschhörna samt tvättmaskin och tumlare. Ljust kök med köksö, vita luckor och rostfria hushållsmaskiner. Centralt läge väst på stan med närhet till den fina strandpromenaden. Bra med bussförbindelser!

Område
Väst på stan
Adress
Storgatan 8G
Pris
1.695.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.112 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Andelstal
4.58015, 4.57865
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1803946147
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler ju närmare stadskärnan du kommer. Här finns även Nolia mäss- och konferensanläggning, Umeå stadshus, Hovrätten för Övre Norrland och löjtnant Grahns gård. Natur och fritid Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
I området finns en mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).
Antal rum
2
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Hall med klinkergolv och plats för ytterkläder. Helkaklat badrum med duschhörna, wc, tvättställ med kommod, tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. Sovrum med tre garderober. Ljust kök med vita luckor, rostfria hushållsmaskiner - spishäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl/frys. Praktisk köksö med lådor och plats för barstolar. Ljust vardagsrum med fönster åt två håll.
Namn
Brf Skäppan
Antal lägenheter
0

Planritning

Bilder

Karta

Område

Populära och expansiva Väst på stan ligger mellan E4:an i öst, Tvärån i väst och Umeälven i söder. Här finns flera byggnader som klarade sig undan den stora stadsbranden år 1888, däribland det gamla bankhuset "Smörasken", Umeås äldsta stenhus. Bland anrika byggnader med sirliga utsmyckningar finner du flera småbutiker, fler…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.