Umevägen 13C

1 rum, 36 kvm , våning 1 av 3

Etta i centrala Vännäs!

Här kommer möjligheten att köpa en fin etta centralt belägen i Vännäs. Kök, rymligt allrum samt helkaklat badrum. Närhet till service och kommunikationer. Välkommen till Umevägen 13 C!

Område
Vännäs
Adress
Umevägen 13C
Pris
240.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
2.811 kr inkl värme, vatten, kabel-Tv och prel deb hushållsel
Andelstal
0, 0.82855
Byggnadsår
1947/1988
Energi dekl.förb
0
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1725322647
Hiss
No
Våning
1
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Elförbrukning
0
Allmänt om området
I Vännäs kan du kombinera livet på en mindre ort med möjligheterna med stadens puls på bekvämt pendlingsavstånd. Många som bor i Vännäs arbetar i andra kommuner, framför allt i Umeå som ligger cirka 3 mil bort. Här finns ett varierat utbud av attraktiva småhusområden. Några har älvutsikt och de flesta områden har natur- och strövområden in på knuten, nära till centrum och ett bra serviceutbud. Natur och fritid Vännäs bjuder på många vackra vyer och storslagen natur. Här finns vandringsleder, paddlingstråk och rika fiskevatten. I nationalälven Vindelälven kan du njuta av enastående och spektakulära forsar, antingen i kajak eller båt eller från strandkanten. I Vännäs kommun finns bibliotek, idrottshallar och ett rikt föreningsliv. I kommunen finns en ishall, inte mindre än fyra idrottshallar och en av Norrlands största badanläggningar med 50-meters-bassäng, barnbassäng, vattenrutschkana, studsmattor, beachvolley, servering och kiosk.
Kommunikation
Från Vännäs går det varje dag ett 30-tal bussar till och från Umeå, och med pendeltåget tar du dig till centrala Umeå på cirka 20 minuter. Gratis parkering i hela kommunen.
Närservice
I centrala Vännäs finns mataffärer, klädbutiker, restauranger, hotell, apotek, systembolag med mera. Skolor och barnomsorg Vegaskolan (F-6), Hammarskolan (7-9) och Hällfors skola (F-6). Gott om förskolor. På gymnasiet Liljaskolan finns många praktiska utbildningar, som räddningstjänst, fordon och transport.
Antal rum
1
Kökstyp
kök
Beskrivning av interiör
Hall med plats för avhängning av kläder. Grått laminatgolv som även ligger i kök och allrum. WC med dusch, Vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv. Ljust kök med vita luckor. Plats för matbord. Kyl/frys, ugn med glashäll. Rymligt allrum med tre garderober. Ljust och trivsamt.
Namn
Brf Sirius
Antal lägenheter
65

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.