Utmarksvägen 5B

1 rum, 42 kvm , våning 3 av 3

Ljus vindslägenhet på gaveln med bra läge på Haga!

Ljus 1,5:a med öppen och tilltalande planlösning. Riktigt kök samt ett allrum med utgång till balkong i västerläge. Sovalkov. Badrum med dusch/wc och tvättmaskin/ tumlare. Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till centrum. Perfekt läge på nedre Haga med närhet till motionsspår i Gammliaskogen, I20 området, gym, matbutik samt närhet till NUS & Universitetet. Välskött förening som löpande sköter om fastigheterna för att hålla föreningen i fint skick!

Område
Haga
Adress
Utmarksvägen 5B
Pris
1.395.000 kr
Upplåtelseform
BR
Avgift
3.226 kr inkl värme, VA, kabel-TV, balkongtillägg. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för hushållsel.
Andelstal
0, 2.1965
Fönster
3-glas
Energi dekl.förb
0
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Fastighetsbeteckning
OBJ19865_1785907025
Ventilation
Mekanisk
Hiss
No
Våning
3
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
0 kr
Nätbolag
Kabel-TV kostar drygt 100 kr och är obligatoriskt (grundutbud) Bredband tillkommer, för information kontakta ComHem.
Elförbrukning
0
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbollsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
1
Kökstyp
Kök
Beskrivning av interiör
Rymlig hall med flera garderober och plats för ytterkläder. Ljust kök med plats för matbord, parkettgolv av ek, spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Badrum med våtrumsmatta, dusch/wc och tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Allrum med parkettgolv av ek - utgång till balkong i västerläge. Sovrum/sovalkov med plats för dubbelsäng, parkettgolv av ek. (2 x 2,5 m)
Namn
Brf Utmarksvägen 3-7
Om föreningen
Föreningen brf Utmarksvägen 3-7 är belägen på Haga och bildades 2012. Föreningens fastigheter består av tre flerbostadshus om 2½ våningar med 36 lägenheter och 3 lokaler. (ett antal lägenheter är fortfarande hyresrätter som föreningen hyr ut) Fastigheternas byggnader är uppförda 1949-1951. Föreningen har köpt in Riksbyggens tjänster för teknisk och ekonomisk förvaltning.
Antal lägenheter
36
Renoveringar utförda och planeringar
2012 - Renovering trapphus 2013 - Källardörrar (byte av källardörrar i samtliga hus), Yttertak (renovering), OVK-besiktning (ventilationskontroll) 2014/2015 - Fönsterbyte 2015 - Målning 2017 - Balkonger 2018 - Värmecentral, byte värmeväxlare 2019 - Ventilationsanläggning, byte lgh-aggregat, värmesystem, byte ventiler & injustering. 2020 - Dränering, byte/renovering av garageport, asfaltering Planerat underhåll: 2021 - Renovering av källaren, byte panel och målning av carport.
Parkering
Föreningen har 19 st bilplatser med stolpe 354:-/mån, 5 st carport 477:-/mån samt 2 st garage för uthyrning. Kö och uthyrning administreras av Riksbyggens servicecenter, 0771-860860.
TV och bredband
Kabel-TV kostar drygt 100 kr och är obligatoriskt (grundutbud) Bredband tillkommer, för information kontakta ComHem.
Kontaktperson
Riksbyggen
Ekonomi
Föreningens årsavgift höjdes 2017-01-01 med 2 %. Efter antagen budgeten för 2019 beslutade styrelsen att höja avgifter med 5 % from 2019-01-01 för att täcka föreningens avsättning för framtida underhåll.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.