Sörfors 3:28

Stor villatomt i omtyckta Sörfors

Stor villatomt med bra läge i utkanten av omtyckta Sörfors, här bor man på landet i en levande by med skola F6, det är bara 12 km till stan. Tomten lämpar sig mycket väl för bebyggelse, förhandsbesked finns för byggnation. Bredbandsfiber via byanätet kan anslutas. Här har ni möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett eget hus i vacker miljö!

Område
Sörfors kvm
Adress
Sörfors 3:28,
Pris
0 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Upplåtelseform
Frikopt
Kostnad för vägsamfällighet
0 kr
Vägavg/snö
0 kr
Tomtarea
2728 kvm
Övrigt
Tomten är nyligen avstyckad och har ännu inte åsatts något eget taxeringsvärde. Tomtgränserna är utmarkerade på plats. Uppfartsvägen delas mellan tre fastigheter, gatlyse finns efter vägen.
Skatt/avgift
0 kr
Allmänt om området
Sörfors ligger vackert där närheten till Umeåälven präglat landskapet. Till Umeå är det ca 12 km. Byn är mycket aktiv, här finns bland annat anrika Sörfors IF samt Sörfors golgklubb och golfbanan. Sörfors erbjuder goda möjligheter till rekreation med strövområden, skoterleder och motionsspår. Det finns badplats i byn, fiskemöjligheterna i området är förträffliga.
Kommunikation
Buss till stan passerar efter landsvägen.
Närservice
I Sörfors finns skola en fin och omtyckt skola (F-5). Ny skola byggs nu i Sörfors så fr o m hösten 2020 finns även åk 6.

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.