Storklyvan 43B

Stor tomt vid havet på vackra storklyvan

Stor tomt på Storklyvan i Holmsund, den nya bron till fastlandet har gjort denna vackra ö lättåtkomlig och lämplig även för permanentboende. Tomten har ett högt och fint läge 75 meter från havet, kommunalt vatten via vattenförening kan anslutas. Nere vid vattnet har man servitut för båtplats. Här har ni chansen att bygga ert drömhus vid havet och ändå bo nära stan!

Område
Holmsund kvm
Adress
Storklyvan 43B, 91335 Holmsund
Pris
0 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Upplåtelseform
Frikopt
Kostnad för vägsamfällighet
3 000 kr
Vägavg/snö
0 kr
Tomtarea
2007 kvm
Övrigt
Det finns redan fyllnadsmassor för markplanering på tomten.
Taxeringsår
2018
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Byggnadsvärde
0 kr
Markvärde
273 000 kr
Skatt/avgift
2 730 kr
Allmänt om området
Holmsund är ett samhälle i Umeälvens mynning som tillsammans med Obbola utgör kommundelen Holmsund-Obbola. Här kan du njuta av havet och naturen på nära håll. I Holmsund finns det till exempel fina småbåtshamnar med båtuppläggningsplatser. Strövstigar, vandringsleder och badplatser gör havet tillgängligt för alla. Natur och fritid I Holmsund finns Storsjöhallen - en friskvårdsanläggning som erbjuder träningsformer för alla. Hit kan du ta med hela familjen och bada i Aquarena, som är Umeås upplevelsebad, och besöka gymmet eller något av de olika gruppträningspassen. I Storsjöhallen hittar du även friskvårdsbehandlingar, restaurang och ungdomsgård. I närheten finns även badplatser utomhus, så som Ljumvikens havsbad med minigolf och beachvolley-planer. I Holmsund finns totalt 2 mil vandringsleder. Dessutom finns det attraktiva kanot-, skoter-, och cykelleder, naturstigar, motionsspår och en skidbacke. Här hittar du även Umeås golfbana med 27 hål och Omberget med skidbacke och utsiktstorn.
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå och Norrlands universitetssjukhus. I Holmsund ligger Umeå hamn. Härifrån går det färjor till och från Vasa i Finland varje dag.
Närservice
I Holmsund finns mataffärer, spelbutik, bank, pizzeria och blomsteraffär. Skolor och barnomsorg Sandviksskolan (F-5). I populära byggnaden Trion finns Storsjöskolan (F-9) tillsammans med bibliotek och friskvårdsanläggning. I Holmsund finns det gott om förskolor.
Övrigt
På Holmsunds bibliotek arrangeras en mängd olika kulturevenemang för alla åldrar.

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.