Assistentvägen 7

5 rum, 3 sovrum, 134 kvm + 3.5 kvm

Nybyggt gavelradhus med takerrass!

Nu erbjuds möjligheten till att förvärva ett modernt, nytt och bekvämt gavelradhus centralt beläget på Ålidhem. Radhuset som tillträdes 2019 har inte mindre än två uteplatser och en takterrass. Entréplan med kök, allrum, badrum samt tvättstuga. Mellanvåning med tre sovrum, klädkammare samt badrum och en övervåning med ett extra allrum eller varför inte gym? Takterrass i bästa sydvästläge som förgyller sommardagarna. Fina detaljer så som belysning i fönstersmygar, spotlights i taken, i trappen samt utomhusbelysning i altanen. Till radhuset medföljer en carportplats där det förberetts för elbil.

Område
Ålidhem
Adress
Assistentvägen 7
Pris
3 995 000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
3 497 750 kr
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
3-plans radhus
Fasad
Tegel
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme + 2 st luft-luftvärmepumpar
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Energi dekl.förbr
95
Fastighetsbeteckning
Licentiaten 6
Övriga byggnader
Carport med plats för 1 bil. Kallt förråd + ett varmbonat förråd. Ytterligare en p-plats för 295 kr/mån finns att hyra via samfälligheten.
Tomtarea
107 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Taxeringsår
2021
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Byggnadsvärde
0 kr
Markvärde
672 000 kr
Skatt/avgift
6 720 kr
Uppvärmning
10 353 kr
El
7 809 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
14 400 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
4 000 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
4
Summa driftkostnader
36 562 kr
Kommentar
Samfällighetsavgiften inkluderar VA samt renhållning, snöröjning, sandning av gemensamma ytor, den fasta bredbandsavgiften samt underhåll för gemensamma ytor. Styrelsen har röstat för att sänka samfällighetsavgiften till 950kr/mån from april 2022. Internet: Anslutning Umenet till samfälligheten (samtliga hushåll) ingår i samfällighetsavgiften. Respektive hushåll tecknar sedan bredband med valfri internetleverantör. (Säljarna har förnärvarande 300/300 mbit med Bredband 2 för 90kr/månad).
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
10544 kwh
Allmänt om området
Ålidhem ligger strax söder om universitetsområdet, cirka 4 km från centrum. Här finns både hyresrätter och bostadsrätter, både lite äldre och nybyggda. Här bor många av Umeås studenter. Från Ålidhem tar du dig snabbt till Iksu-hallen med badhus, gym, bastu, solarier, tennis, squash, badminton och restaurang.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Goda bussförbindelser till och från Umeå centrum. Även flygbussen går förbi i närheten av Ålidhems centrum vid Studentvägen.
Närservice
Affärer och restauranger På Ålidhems centrum finns mataffärer, pizzerior, apotek och frisör. Här hittar du även en restaurang med välbesökt nattklubb. Strömpilen där du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang ligger bara någon kilometer bort. Skolor och barnomsorg Ålidhemsskolan (F-9) med nybyggt bibliotek, fritidsgård och kulturcentrum. Gymnasiet Minervaskolan ligger mellan Ålidhöjd och universitetsområdet. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Beskrivning av interiör
Häng av er jackan, ta av er skorna och häng med in i detta gavelradhus byggt 2018/2019. Möts av en hall med klinkergolv samt gott om förvaring bakom de tillvalda skjutdörrarna i spegelglas. Entréplan har genomgående vattenburen golvvärme och i alla torra rum ligger ett fint ekparkettgolv, samtliga väggar som mynnar mot grannen har fått ett lager extra gips för att skapa en så lugn och harmonisk tillvaro som möjligt. Direkt i anslutning till hallen har vi köket med plats för ett matbord för 4-6 personer. Ljust kök med vita köksluckor, vitt kakel på väggen som bryts av mot en bänkskiva i ljusgrå laminatskiva. De vita köksenheterna från Electrolux består av kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, varmluftsugn, inbyggd micro och rostfri fläktkåpa. Spotlights ovanför bänkskivan samt i taket. Vidare in i huset har vi det första badrummet vilket är inrett med kakel och klinker. I badrummet finns WC, handfat med kommod och spegelskåp, dusch med takdusch och duschväggar i frostat glas. Spotlights i taket. Under den vackra trä trappen som leder upp till våning två finns ett förrådsutrymme. Vardagsrummet har två stora fönster samt altandörr mot den stora altanen på baksidan samt den gemensamma innergården. Här kan man njuta av eftermiddagssolen om sommardagarna. I anslutning till vardagsrummet finns tvättstugan vars väggar har fått extra isolering i innerväggarna vilket gör att man kan tvätta och torktumla utan att störas under filmkvällarna. Tvättstugan är inredd med klinker på golvet och målade väggar. Utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare, städskåp samt arbetsytor. Vägghängda skåp ovanför en bänkskiva i laminat som belysning i form av spotlights ovanför. Trappan från hallen leder oss upp till mellanvåningen där vi möts av en hall med tilltagen takhöjd om 2,7 m vilket det även är i de två mindre sovrummen. Det tredje sovrummet, och det största på detta våningsplan, har en fransk balkong samt en rymlig klädkammare. I samtliga sovrum är väggarna målade och alla sovrummen har stora fina öppningsbara fönster. På golvet ligger det ekparkett i samtliga torra. Även på övre plan finns ett badrum i samma stil som på bottenvåningen. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med spotlights och dusch. Ytterligare en trappa upp till tredje och översta våningsplanet har vi ett stort allrum om cirka 24 kvm. Här finns gott om plats för biorummet, hemmagymmet eller varför inte inreda till sovrum eller hemma spaet. Endast fantasin sätter stopp! Utgång till takterassen som är på ca 16 kvm och belägen i sydvästligt läge med sol större delen av dagen. Perfekt för lata sommardagar hemma! Här finns även ett av förråden som är på 3,5 kvm och har varmbonats.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ålidhem ligger strax söder om universitetsområdet, cirka 4 km från centrum. Här finns både hyresrätter och bostadsrätter, både lite äldre och nybyggda. Här bor många av Umeås studenter. Från Ålidhem tar du dig snabbt till Iksu-hallen med badhus, gym, bastu, solarier, tennis, squash, badminton och restaurang.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.