Björkvägen 2

7 rum, 5 sovrum, 166 kvm + 59 kvm

Rymlig familjevilla på en uppvuxen, insynsskyddad hörntomt med lugnt läge

Rymlig familjevilla med mycket bra läge på en uppvuxen hörntomt på Björkvägen i Hörnefors! Här erbjuds fem fina sovrum, rymligt kök, stort vardagsrum med braskamin och ett stort allrum i övervåningen. Här finns också ett vidbyggt varmgarage med carport och en uppbyggd altan med västerläge. Bredband tas in via Telia. Fastigheten har ett mycket barnvänligt läge, det är bara några minuters promenad till havsbad, förskola och skola F9. Villans fördelaktigta pris vilket gör att man bor riktigt billigt: Med 15% egen insats blir boendekostnaden bara ca 6500:-/månad + amortering. Välkomna på visning av detta trevliga hus!

Område
Hörnefors
Adress
Björkvägen 2
Pris
1.995.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
579.700 kr
Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El + luftvärmepump fr 2018
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Energi dekl.förbr
115
Fastighetsbeteckning
Hörneå 8:709
Övriga byggnader
Huset är försett med carport.
Tomtarea
1019 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Uteplats
Vid sidan om farstukvisten är det en uppbyggd altan med västerläge.
Övrigt
Uppvuxen trädgårdstomt som omgärdas av en insynskyddande häck. På tomten finns gräsmatta, två äppelträd, vinbär, krusbär, jordgubbar, odlingskragar, perenner, aronia m.m.
Taxeringsår
2017
Typkod
220
Byggnadsvärde
945.000 kr
Markvärde
216.000 kr
Skatt/avgift
8.049 kr
Värdeår
1979
El
14.799 kr
Vatten/Avlopp
5.600 kr
Sotning
700 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
1.900 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
501 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
27.000 kr
Kommentar
I kostnaden för el ingår även uppvärmningskostnaden
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
14112 kwh
Allmänt om området
Hörnefors är ett samhälle som ligger 30 km från Umeå centrum och endast ett stenkast från havet. här bor det ca 4400 personer. Naturen är nära och friluftsmöjligheterna är goda. Här finns fina platser för bad och fiske.
Kommunikation
Till Umeå åker du smidigt på E4 från Hörnefors. Busstrafiken erbjuder bra pendlingsmöjligheter med en restid på cirka 25 min. I och med de nya snabbtågen på Botniabanan når du Umeå på 12 minuter.
Närservice
Hörnefors erbjuder det mesta du behöver. Här finns till exempel mataffärer, restauranger, simhall och utomhusbassänger, havsbad, bibliotek, äldreboende, apotek, hälsocentral och familjecentral. Skola Hörnefors centralskola (F-9). Skolan ligger vackert vid skogskanten och ett stenkast från havet. Här finns tillgång till simhall, konstgräsplan och skidspår. Det finns även dagbarnvårdare som alternativ till förskolor i Hörnefors.
Antal rum
7
Antal sovrum
5
Beskrivning av interiör
Entrén till huset sker via en farstukvist, denna ansluter i sin tur till en altan med västerläge. Välkomnande hall med laminatgolv. Vardagsrum med parkettgolv och braskamin. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården. Rymligt kök med laminatgolv och ljus tapet. Köket har vit skåpinredning och är utrustat med kyl och frys, spishäll med fläkt, ugn i arbetshöjd samt diskmaskin. Badrum med badkar, wc och tvättställ. Badrummet har fönster och är försett med två garderober. Sovrum med plastmatta på golv och två garderober. Sovrum med laminatgolv och vitlaserat paneltak. Sovrummet har hela fem garderober. Sovrum med plastmatta och vitlaserat paneltak. Här är det två garderober. I detta sovrum är luftvärmepumpens tilluftsdel placerad. Köket ansluter mot en praktisk groventré med laminatgolv. Innanför groventrén finns tvättstugan, denna är utrustad med ett torkskåp . Tvättmaskinen är ca 2 år gammal. I tvättstugan finns även en tvättho samt en varmvattenberedare. Från groventrén tar man sig även in till varmgaraget, innanför detta är det ett rymligt varmförråd med matkällare. ÖV: Stort allrum med utgång till balkong. Wc med dusch. Klädkammare. Sovrum med plastmatta. Sovrum med nålfiltsmatta. Villan är en Prefabvilla (byggd i Sävar). Den har genomgående paneltak, några av dessa är ljuslaserade. Det välskötta huset håller en lite äldre standard.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Hörnefors är ett samhälle som ligger 30 km från Umeå centrum och endast ett stenkast från havet. här bor det ca 4400 personer. Naturen är nära och friluftsmöjligheterna är goda. Här finns fina platser för bad och fiske.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.