Björnvägen 264

5 rum, 4 sovrum, 122 kvm + 38 kvm

Välskött gavelradhus med låg boendekostnad och barnvänligt läge på Marieberg

Välskött gavelradhus i barnvänligt område nära skolor, affärer och friluftsområden. Huset har ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplats mot väster, modernt kök, inredd vindsvåning med ryggåstak med mera. Med 15% egen insats blir boendekostnaden bara cirka 7500:-/månad + amortering i detta tilltalande hus!

Område
Marieberg
Adress
Björnvägen 264
Pris
2.795.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
1.944.000 kr
Byggnadsår
1979
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2004 då vindsvåningen inreddes.
Byggnadstyp
2 1/2 plans radhus
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Energi dekl.förbr
103
Fastighetsbeteckning
Grävlingen 38
Övriga byggnader
Fristående varmbonat förråd vid entrén. Varmgarage i garagelänga, det är avskilt med mellanväggar mot granngaragen.
Tomtarea
267 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Bilplats
Huset har eget varmgarage, det är i övrigt fri parkering på parkeringsplatsen vid garaget.
Uteplats
Stor överbyggd altan mot väster - här har man sol från lunchtid fram till kvällen. Det finns även en uteplats med morgonsol vid entrén. Från övervåningen nås en balkong med morgonsol.
Övrigt
Tomten är uppvuxen och insynsskyddad.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.300.000 kr
Markvärde
775.000 kr
Skatt/avgift
8.049 kr
Värdeår
1982
El
5.748 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
39.972 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.000 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
48.720 kr
Kommentar
I samfällighetsavgiften på 3331:-/månad (denna ingår i driftskostnaden) ingår värme, vatten, varmgarage, snöröjning, gräsklippning och kabeltv. Vattenförbrukningen avläses årligen, den preliminära förbrukningen som ingår i avgiften justeras då upp eller ner i efterhand. Man har även tillgång till områdets kvarterslokal med bastuanläggning.
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
4022 kwh
Allmänt om området
Mariedal och Marieberg utgör ett naturnära bostadsområde cirka 6 km från centrala Umeå. På Mariedal finns endast bostadsrätter och småhus, de flesta i två våningar, medan Marieberg består av hyreslägenheter och småhus. Nära till mataffärer och shoppingcentrum på både Mariehem och Mariedal.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet. Även goda bussförbindelser.
Närservice
Nära till både Mariehems centrum med mataffär, kiosk och pizzeria och till Ersboda handelsområde, där det bland annat finns stormarknader, systembolag, apotek och elektronik- och klädaffärer. Skolor och barnomsorg Språkskolan (F-6), Bräntbergsskolan (7-9), Mariehemsskolan (F-6), Mariebergsskolan (F-6). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
BV: Hall med laminatgolv och skjutgarderob, från hallen når man ett wc vilket har mosaikgolv, på väggarna sitter det vit väv. Fint kök med luckor i masurbjörk. Köket är praktiskt inrett och välutrustat med spis med häll, fläkt, diskmaskin kyl och frys - samtliga maskiner är i rostfritt. Tvättavdelning med tvättpelare med tvättmaskin och tumlare, tvättho och dusch. Stort vardagsrum med lönnparkettgolv och utgång till ny överbyggd altan mot väster, vid altanen finns ett litet kallförråd. Det finns dessutom ett kallförråd vid entrén. ÖV: Övre hall med utgång till balkong, Sovrum med ekparkettgolv och fin panelvägg, i sovrummet finns det fyra garderober. Sovrum med laminatgolv och två garderober. Sovrum med takkupa. Badrum med badkar. Vindsvåning: Trevligt rum med ryggåstak, lönngolv och fina fönster. Ett härligt rum som idag används som sovrum. På vindsvåningen finns också ett förråd. Huset har genomgående vitmålad takpanel. Huset är väl anpassat för den moderna familjens behov med sin inredda vindsvåning med goda kommunikationer, närhet till skolor, friluftsområden och handelsområden. Endast 150m till Mariebergsskolan och förskolan Älgen. Bredbandsfiber är installerat, A3 nyttjas idag som tjänsteleverantör.

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.