Björnvägen 504

5 rum, 4 sovrum, 114 kvm + 57 kvm

Trevligt radhus med solig hörntomt!

Med gångavstånd till både förskola och skola finner vi detta trevliga gavelradhuset med hörntomt. Välskött med nytt kök från 2016 samt två fräscha badrum från 2007. Trivsam och praktisk planlösning med 4 sovrum på övre plan och allrum samt kök på entréplan. Gott om extra utrymme för den större familjen erbjuds då detta radhus har en källare med gillestuga, hobbyrum samt tvättstuga och förråd. Barnvänligt område med en mindre lekplats på innergården samt garageplats i länga. Välkommen att boka visning!

Område
Marieberg
Adress
Björnvägen 504
Pris
2.995.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.499.000 kr
Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
2 plans gavelradhus med källare
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Papp
Grundläggning
Källare
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
2016 - Renoverat kök. 2007 - Bytt tak. Renovering av badrummet på övervåningen. Renovering av toaletten nere. 2006 - Bytt trall på bron på framsidan. 2005 - Balkong. 2004 - Byggt cykelbod. Bytt yttervägg.
Renoveringar
2016 - Renoverat kök. 2007 - Bytt tak. Renovering av badrummet på övervåningen. Renovering av toaletten nere. 2006 - Bytt trall på bron på framsidan. 2005 - Balkong. 2004 - Byggt cykelbod. Bytt yttervägg.
Fastighetsbeteckning
Igelkotten 44
Övriga byggnader
Cykelbod på framsidan.
Tomtarea
187 kvm
Tomttyp
Hörntomt med sol hela dagen.
Uteplats
Altan på baksidan med sydvästligt läge. På framsidan vid cykelboden finns ytterligare en uteplats.
Övrigt
Pallkragar med jordgubbsplantor. På tomten finns även bärbuskar så som svarta och röda vinbär, samt krusbär.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.150.000 kr
Markvärde
685.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1979
Uppvärmning
0 kr
El
5.985 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
32.000 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.228 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
5
Summa driftkostnader
41.213 kr
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, vatten, avlopp, renhållning samt skötsel av allmänna ytor.
Försäkringsbolag
Länsförsäkringar
Belopp
3.228 kr
Fullvärdeförsäkring
No
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
4233 kwh
Allmänt om området
Mariedal och Marieberg utgör ett naturnära bostadsområde cirka 6 km från centrala Umeå. På Mariedal finns endast bostadsrätter och småhus, de flesta i två våningar, medan Marieberg består av hyreslägenheter och småhus. Nära till mataffärer och shoppingcentrum på både Mariehem och Mariedal.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet. Även goda bussförbindelser.
Närservice
Nära till både Mariehems centrum med mataffär, kiosk och pizzeria och till Ersboda handelsområde, där det bland annat finns stormarknader, systembolag, apotek och elektronik- och klädaffärer. Skolor och barnomsorg Språkskolan (F-6), Bräntbergsskolan (7-9), Mariehemsskolan (F-6), Mariebergsskolan (F-6). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Entréplan - Trevlig, ljus hall med tre garderober samt plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns en mindre toalett som renoverades 2007. Vidare in i huset finner vi det luftiga och trevlig köket som renoverades 2016. Köket har modern färgsättning på luckorna samt en ljus bänkskiva i laminat. Inbyggd mikro, diskmaskin, ugn och häll samt fläktkåpa och kyl i rostfritt utförande, plats för matgruppen. Från köket har man utsikt över lekparken på innergården. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås altanen på baksidan som har sydvästläge. Övre plan - Övervåningen har fyra sovrum idag varav det ena har garderob med skjutdörrar samt utgång till balkong. Badrummet som renoverades 2007 är stort och helkaklat med badkar, wc, kommod samt golvvärme. Paneltak med spotlights. Källare - På detta våningsplan finns en gillestuga samt ett hobbyrum, vilket idag används som sovrum och extra allrum. Detta har tidigare varit ett enda stort rum och kan enkelt återställas om så önskas. Tvättstugan har klinker på golvet, en duschkabin samt tvättmaskin och torktumlare.

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.