Blåbärsvägen 5

7 rum, 5 sovrum, 150 kvm + 30 kvm

Rymlig och välskött villa med ett mycket bra läge i området!

Villa i ett plan med bra läge direkt angränsande till Stadsliden och Gammliaområdet med fina strövområden. Promenadavstånd till NUS och universitet. Huset har en boarea på ca 150 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 5 - 6 sovrum. Helkaklat badrum från 2013 med golvvärme och bastu. Nya fönster 2009. Bör ses!

Område
Berghem
Adress
Blåbärsvägen 5
Pris
5.495.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
4.845.000 kr
Byggnadsår
1958
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 1967
Byggnadstyp
1 plan
Fasad
Tegel
Stomme
Trä
Fönster
3-glas 2009
Tak
Plåttak från 1987
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Huset byggdes ut 1967 och yttertak av plåt från 1987, nya treglasfönster från 2009, nytt badrum från 2013, fjärrvärme är indraget, garagetaket renoverat 2017.
Renoveringar
Huset byggdes ut 1967 och yttertak av plåt från 1987, nya treglasfönster från 2009, nytt badrum från 2013, fjärrvärme är indraget, garagetaket renoverat 2017.
Energi dekl.förbr
130
Fastighetsbeteckning
Rödskivlingen 3
Övriga byggnader
Fristående varmgarage och förråd.
Tomtarea
846 kvm
Bilplats
Varmgarage med bilplats utanför garaget.
Uteplats
Solaltan mot syd - sydväst.
Övrigt
Fint uppvuxen tomt med gräsmatta och buskar angränsande mot Stadsliden.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.546.000 kr
Markvärde
1.279.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1960
Uppvärmning
24.530 kr
El
6.305 kr
Vatten/Avlopp
8.100 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
1.900 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
44.335 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0 kwh
Allmänt om området
Berghem är en omtyckt och populär stadsdel. Här har du nära till nästan allt: universitet, Norrlands Universitetssjukhus (NUS), centrala stan och stora grönområden. På området finns en blandning av villor, småhus, bostadsrätter och hyreslägenhet. Natur och fritid Stadsliden, ett stort och populärt skogsområde med promenad- skid och löpspår, ligger alldeles intill. Här finns även Mariehemsängarna, som bland annat har en fin bana för frisbee-golf och där populära Brännbollsyran håller till varje maj. Bräntberget med skidlift på vintern. Berghem ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar bland annat Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är på Gammlia som umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Strax väster om Berghem hittar du Umeå Energi Arena, Umeås största fotbollsstadion med plats för cirka 9000 åskådare.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrum. Även goda bussförbindelser. Gång- och cykelavstånd till Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning
Närservice
Affärer och restauranger På Berghem finns mataffär, kiosk, pizzeria, blomsterhandel, restaurang och pub. Skolor och barnomsorg Berghemsskolan (F-5). Närmaste högstadieskola finns på Mariehem, dit du tar dig med cykel på 5 minuter. Bara 2 minuter med cykel från Berghem renoveras det gamla Fridhemsgymnasiet. Den nya skolan som invigs 2019 ska heta Maja Beskowskolan. I området finns flera förskolor.
Antal rum
7
Antal sovrum
5
Beskrivning av interiör
Entré med nytt golv. Plats för ytterkläder. Wc. Sovrum med parkettgolv av ek. Arbetsrum med parkettgolv av ek. Sovrum med parkettgolv av ek.. Vardagsrum med ryggåstak och parkettgolv av ek. Allrum/matrum med ryggåstak och parkettgolv av ek - utgång till uteplats i sydsydvästläge. Kök med ljusa luckor och nytt köksgolv, spis med häll, fläkt, kyl, (frys i förråd), diskmaskin samt microvågsugn. Helrenoverat badrum 2013 med kakel och klinker, vattenburen golvvärme, duschhörna och bastu. Tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Groventré. Matkällare. Sovrum med parkettgolv av ek. Sovrum med parkettgolv av ek. Wc Sovrum med parkettgolv av ek. Kabel-TV kostar 1400:-/år. Bredband (fiber) kan installeras för 16.000 :-.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Berghem är en omtyckt och populär stadsdel. Här har du nära till nästan allt: universitet, Norrlands Universitetssjukhus (NUS), centrala stan och stora grönområden. På området finns en blandning av villor, småhus, bostadsrätter och hyreslägenhet. Natur och fritid Stadsliden, ett stort och populärt skogsområde med promenad- och löpspår, ligger alldeles intill.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.