Blockvägen 9

5 rum, 3 sovrum, 112 kvm + 82 kvm

Välskött kedjehus med bra läge nära älven, Bölesholmarna och Engelska skolan!

Välskött och renoverat kedjehus i 1 1/2 plan och källare med bra läge nära skolor och fina strövområden nere vid Umeälven, Bölesholmarna och Lundabron ligger inom kort promenadavstånd. Huset håller modern standard med modern färgsättning och ett ljust kök från 2010 samt ett helkaklat badrum från 2017 med golvvärme. Huset har vardagsrum med parkettgolv och upp till fyra sovrum. Stort inglasat uterum och tomt mot söder och vidbyggt varmgarage. Huset är anslutet till fjärrvärme och Umenets bredbandsfiber. Här kan man bo riktigt billigt: Med 15% egen insats blir boendekostnaden bara ca 6.900:-/månad + amortering. Välkomna på visning!

Område
Teg
Adress
Blockvägen 9
Pris
3.495.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.779.500 kr
Byggnadsår
1959
Byggnadstyp
1½-plans kedjehus med källare
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä och betong
Tak
Takpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Stort inglasat uterum i söderläge. Vidbyggt isolerat garage för en bil. I trädgården finns en friggebod.
Renoveringar
Stort inglasat uterum i söderläge. Vidbyggt isolerat garage för en bil. I trädgården finns en friggebod.
Fastighetsbeteckning
Styrspaken 5
Tomtarea
537 kvm
Tomttyp
Uppvuxen trädgård i söderläge.
Uteplats
Utanför uterummet har man en öppen altan.
Övrigt
Trädgård med gräsmatta, äppelträd, syrener och perenner.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.139.000 kr
Markvärde
1.022.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1959
El
4.045 kr
Vatten/Avlopp
6.700 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
2.000 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
33.602 kr
Kommentar
Vatten beräknad förbrukning 100 kubik
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0 kwh
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk. Den nya Lundabron knyter sedan ihop området med den vackra strandpromenaden på älvens norra sida.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, banker, frisörer, bensinmackar, pizzerior, spelbutik, restauranger, konditori, blomsteraffär, folktandvård, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Beskrivning av interiör
Hall med klinkergolv och plats för ytterkläder. Sovrum med ljust ekgolv. Kök från 2010 med nymålade ljusa väggar och nymålat tak och nymålade lister.Köket är utrustat med spis med häll, spiskåpa, kyl, (frys i källaren) diskmaskin samt micro. Allrum med parkettgolv (tidigare sovrum, detta kan lätt återställas och görs detta får huset fyra sovrum). Vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till inglasat uterum mot söder. Helrenoverat badrum från 2017 med kakel och klinker, golvvärme, duschhörna. I det vitmålade paneltaket har det fällts in spotlightbelysning. Öv: Rymligt sovrum med parkettgolv av ek, utgång till balkong i söder. Wc. Klädkammare. Sovrum med parkettgolv av ek. Rummet har målats om och tapetserats under 2019, detta avser såväl väggar, tak som snickerier. Kv: Allrum med betonggolv. Från detta rum nås ett förrådsutrymme under garaget, det utrymme är relativt stort. Tvättstuga med tvättmaskin och tumlare. Förråd. Matkällare. Huset är genomgående välskött och har treglasfönster och fjärrvärme är också installerat. Bredband via Umenet är förberett och betalat. Fasadens södra sida, husknutarna samt hela sockeln är ommålade 2019. Forråd, altaner och staket har underhållsmålats och oljats under 2019.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.