Generalsgatan 7B

5 rum, 3 sovrum, 116 kvm

Modernt radhus med bästa läge på Haga!

Fint radhus från 2011 med bra läge på Haga. Huset är i bra skick med parkettgolv, två helkaklade badrum, två uteplatser samt balkong. Här är radhuset för dig som söker ett lugnt boende ett stenkast från centrum. Välkommen på visning!

Område
Haga
Adress
Generalsgatan 7B
Pris
4.695.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
3.090.000 kr
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
2 plan
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Tågmästaren 33
Övriga byggnader
Garage på gården (gemensamt) ovanpå garaget finns en stor gemensam uteterass med trädäck.
Tomtarea
118 kvm
Uteplats
Två uteplatser - en på vardera sida om huset.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2.218.000 kr
Markvärde
932.000 kr
Skatt/avgift
4.174 kr
Värdeår
2011
Uppvärmning
7.615 kr
El
7.303 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
15.000 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
33.418 kr
Kommentar
I samfälligheten ingår garageplats, sophämtning, vatten och snöskottning.
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
4017 kwh
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Beskrivning av interiör
Hall med klinkergolv och dragdörrsgarderob för kläder. Nyrenoverat kök med inductionshäll 2020, fläkt, nya bänkskivor i sten (Silestone), kyl, frys, diskmaskin, matplats och parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med duschhörna, tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare. Vardagsrum med parkettgolv av ek - utgång till uteplats mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol. Förråd. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme. Öv: Allrum med parkettgolv av ek. Sovrum med parkettgolv och utgång till balkong mot sydväst. Klädkammare. Sovrum med parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med golvvärme - duschhörna och handdukstork. Sovrum med parkettgolv av ek. Vindslucka upp till vinden. Bredband via Umeå Energi, centraldammsugare. Gemensamt garage finns för bilen. Det finns ett separat förråd på ca 4,5 kvm. Två uteplatser - en stenlagd på framsidan av huset och en med eftermiddagssol på baksidan.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.