Gullrisvägen 3

5 rum, 4 sovrum, 147 kvm

Friliggande villa i två plan med barnvänligt läge!

Mycket fint Myresjöhus i två plan i ett lugnt och barnvänligt kvarter, detta trevliga och lättskötta hus är väl anpassat för den moderna familjens behov. Här erbjuds genomgående ekparkett, bredband, fullt utrustat kök, två helkaklade badrum, fyra fina sovrum, golvvärme i hela bottenplan samt trevliga uteplatser. Välkomna!

Område
Umedalen
Adress
Gullrisvägen 3
Pris
4.595.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.425.500 kr
Byggnadsår
2005
Byggnadstyp
2 plan
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Takpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Styvmorsviolen 11
Övriga byggnader
Carport med varmförråd samt kallförråd på husets baksida. I taket på carporten finns extra förvaringsutrymme.
Tomtarea
450 kvm
Uteplats
Två stenlagda uteplatser - en på framsidan och en på baksidan.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2.234.000 kr
Markvärde
683.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
2005
Uppvärmning
14.436 kr
El
8.299 kr
Vatten/Avlopp
6.828 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
1.600 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
34.663 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
5436 kwh
Allmänt om området
Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på landet och den andra i stan. Natur och fritid På Umedalen bor du nära naturen, med vidsträckta skogar i norr och Umeälven i söder. Det är nära till strandpromenaden, till motionsspår och till fågeltillhållet Prästsjön. Det har byggts en ny äventyrslekpark bredvid sporthallen Musköten. Skulpturparken på Umedalen lockar årligen tiotusentals besökare. Den invigdes år 2004 och utökas med nya verk vartannat år. På Iksu spa kan du ladda upp eller varva ner. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning och personlig träning. Här kan du även fika, prova på ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och olika spa-behandlingar.
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Affärer och restauranger På Umedalen finns en närbutik och på området Klockarbäcken alldeles intill finns byggvaruhus och elektronikkedja. Äter gott gör du på den välrenommerade franska bistron Le Garage. Skolor och barnomsorg Backenskolan (F-6), Västangårdsskolan (F-9), Waldorfskolan (F-9), Montessoriskolan (F-6), Hannaskolan (F-9). Gymnasieskolor i området är Waldorfskolan och NTI-gymnasiet. I området finns det flera förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Välkomnande hall med klinkergolv med gott om plats för ytterkläder, golvvärme. Helkaklat badrum med dusch/wc, golvvärme. Ljust och rymligt kök med matplats. Vit köksinredning, spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys och infällda spotlights. Öppet in mot vardagsrummet. Vardagsrum med parkettgolv av ek och utgång till baksidan av huset där ett extra förråd finns. Tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare samt tvättbänk med tvättho. Utgång till carporten. Övre plan: Rymlig hall med parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar. Fyra rymliga sovrum alla med parkettgolv av ek. Klädkammare. Genomgående vattenburen golvvärme på nedre planet och vattenburna element på övre planet via fjärrvärme. Carport med varmförråd. Bredband finns indraget och kostar 315 :-/månad.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.