Kometgatan 13

9 rum, 7 sovrum, 185 kvm + 36 kvm

Rymlig villa för den större familjen med stor solaltan mot syd-sydväst!

Möjlighet för barnfamiljen att köpa en rymlig villa med perfekt läge på Tavleliden, nära lekparken och grönområden. Stor solaltan på ca 100 kvm och vedeldad badtunna. Villan har ett rymligt kök med köksö och braskamin. Vardagsrum samt sju sovrum och ett allrum. Groventré med golvvärme och varmgarage. Uppvuxen tomt med planteringar med blommor och buskar. Bredband finns indraget.

Område
Tavleliden
Adress
Kometgatan 13
Pris
4.985.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
3.164.000 kr
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Grundläggning
Torpargrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump (vattenburen värme)
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Valfisken 4
Övriga byggnader
Fristående förråd på baksidan av huset.
Tomtarea
889 kvm
Bilplats
Stor stenlagd bilplats utanför varmgaraget. Även entrén till huset är stenlagd.
Uteplats
Stor solaltan på ca 100 kvm där en viss del är överbyggd med tak, vedeldad badtunna finns i ena hörnet.
Övrigt
Uppvuxen tomt med planteringar med buskar och blommor.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2.398.000 kr
Markvärde
774.000 kr
Skatt/avgift
0 kr
Värdeår
2014
El
21.570 kr
Vatten/Avlopp
10.000 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
3.000 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
38.070 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
22636 kwh
Allmänt om området
Tavleliden är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 7 km från centrala Umeå. Tavleliden ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tavleliden har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor och äventyrslekpark. Längs sjön finns flera platser där du kan fiska, bada, grilla, spela beachvolley, leka eller klättra i äventyrsparken eller bara promenera och njuta av naturen. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön. Vid Nydalasjöns norra sida finns även ett längdskidspår med konstsnö.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.
Närservice
En större och mindre närlivsbutik finns på Tomtebo. På Ålidhems centrum, ett par kilometer bort, finns mataffärer, frisör och apotek. Där hittar du även en restaurang med välbesökt nattklubb. Strömpilen ligger några kilometer bort. Här finner du bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang. Skolor och barnomsorg Sjöfruskolan (F-9). I närheten av skolan finns en stor sporthall. Gott om förskolor i området.
Antal rum
9
Antal sovrum
7
Beskrivning av interiör
Groventré med golvvärme och dragdörrsgarderob, dörr in till varmgaraget. Tvättstuga med tvättmaskin, tvättbänk och torkskåp, frånluftsvärmepanna. Härligt kök med stora ytor och en rymlig köksö. Ljus köksinredning med induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, inbyggd micro, kyl samt frys. Fin braskamin med täljsten. Mörkt trägolv av ek. Vardagsrum med trägolv av ek - utgång till den stora solaltanen mot syd sydväst. Tre sovrum, alla med trägolv av ek. Det största sovrummet har balkongdörr ut till altanen. Badrum med duschvägg, wc, handfat med kommod och badrumsskåp. Våtrumsmatta. Hall med plats för ytterkläder. Trappa upp till övre planet. ÖV: Allrum med takkupa. Wc. Klädkammare. Fyra sovrum med ljusa laminatgolv.

Bilder

Karta

Område

Tavleliden är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 7 km från centrala Umeå. Tavleliden ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tavleliden har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor och äventyrslekpark. Längs sjön…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.