Korpralsvägen 1G

5 rum, 3 sovrum, 135 kvm + 17 kvm

Rymligt radhus med centralt läge på Teg!

Radhus med bra läge på Teg med gångavstånd till centrala stan. Radhuset är i två plan plus en inredd vind där det finns ett extra allrum/sovrum samt ett förråd. Köket renoverades av Härjedalskök 2012. Vardagsrummet har utgång till altan med söderläge, denna renoverades 2018. Nya treglasfönster från 2009. Fjärrvärme och bredbandsfiber är installerat. Med huset följer ett varmgarage i länga, det finns även plats att parkera ytterligare en bil. Med 15% egen insats blir boendekostnaden bara ca 6700:-/månad + amortering. Välkomna att boka visning!

Område
Teg
Adress
Korpralsvägen 1G
Pris
3 800 000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
925 000 kr
Byggnadsår
1975
Byggnadstyp
2 1/2 plans radhus
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Fönstren är utbytta till treglasfönster ca 2009. Huset konverterades till fjärrvärme 2005. Bredbandsfiber är installerat, Telenor, kostnaden idag är 390:-/mån. Kabeltv finns, 11 kanaler ingår i samfällighetsavgiften.
Renoveringar
Fönstren är utbytta till treglasfönster ca 2009. Huset konverterades till fjärrvärme 2005. Bredbandsfiber är installerat, Telenor, kostnaden idag är 390:-/mån. Kabeltv finns, 11 kanaler ingår i samfällighetsavgiften.
Fastighetsbeteckning
Katedern 13
Övriga byggnader
Varmgarage i länga
Tomtarea
134 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Bilplats
Varmgarage. Man kan också parkera framför sitt garage, det finns även möjlighet att stå mot gatan.
Uteplats
Uteplats med söderläge och nya altan (2018).
Övrigt
Gräsmatta, vinbär, trädgårdsbuskar och häck.
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 356 000 kr
Markvärde
627 000 kr
Skatt/avgift
8 524 kr
Värdeår
1975
Uppvärmning
14 202 kr
El
7 357 kr
Vatten/Avlopp
3 200 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
6 000 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
4 000 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
1
Summa driftkostnader
34 759 kr
Kommentar
I samfällighetsavgiften på 6000:-/år så ingår sophämtning, kabeltv och snöskottning.
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
4380 kwh
Allmänt om området
Teg ligger på södra sidan om Umeälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden med motionsspår alldeles intill. I närheten av Teg ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här hittar du även platser för fiske och fina promenad- och cykelstråk. I närheten finns populära Lundabron som invigdes hösten 2019. Lundabron är en bro för gående och cyklister över Ume älv som förbinder Bölesholmarna och västra Umeå i höjd med Lundåkern. Bron är med sin längd på 179 meter Sveriges längsta hängbro för gående och cyklister.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Även goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Mataffärer, bank, frisörer, bensinmackar, pizzerior, restauranger, konditori, folktandvård, gym, vårdcentral och apotek. Skolor och barnomsorg Böleängsskolan (F-6) Östtegsskolan (F-6), Engelska skolan (3-9) och Tegs centralskola (7-9). Tegs centralskola är Umeås största högstadium och erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd år 2006. Flera förskolor finns i området.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Beskrivning av interiör
Entrén till huset sker via en farstukvist. Hall med tre garderober. En modern ytterdörr är installerad. Den inre delen av hallen är möblerbar, härifrån nås ett wc. Kök som 2012 moderniserades av Härjedalskök. Köksinredningen med moderna lådsystem är ljus. kyl, frys och diskmaskin byttes 2018, spis och fläkt är från 2012. Innanför köket finns en tvättstuga, denna är utrustad med tvättmaskin från 2018, rostfri bänk samt förvaringsskåp. Här finns även ett torkskåp. Vardagsrum med ekparkett och ljus tapet. Från vardagsrummet har man utgång till altanen och trädgården med söderläge. ÖV: Övre hall med ljus tapet och vitmålat paneltak. Sovrum med heltäckningsmatta och två garderober. Sovrum med dubbelt skjutgarderobssystem. Sovrummet har laminatgolv, ljus tapet och vitmålat paneltak. Stort allrum med paneltak och ljus tapet. Från allrummet har man utgång till en stor söderbalkong. Detta allrum kan enkelt delas av för att få ut ytterligare ett eller två sovrum i huset. Badrum med dusch. Badrummet har våtrumsvinyl på golvet, helkaklade väggar och vitmålat paneltak. Här finns en praktisk badrumskommod med belyst överskåp. Vindsvåning: Allrum med takkupa. Allrummet har ljus tapet samt plastmatta på golvet. Från rummet nås ett avdelat förråd. Det är uppdraget stam för vatten och avlopp till vinden vilket gör att man relativt enkelt kan inreda ett badrum här. Radhuset har generellt paneltak, vissa av dessa är vitmålade.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Teg ligger på södra sidan om Umeåälven och är uppdelad i två delar: öst- och västteg. Här finns idrottsplats för fotboll och hall för ishockey. Med bekvämt avstånd från Teg finns det nya handelsområdet vid entré syd där bland annat IKEA ligger. Natur och fritid På Teg finns fina skogsområden…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.