Lyktvägen 13A

5 rum, 4 sovrum, 0 kvm

Modernt radhus med gavelläge på Tomtebo!

Förverkliga drömmen om ett modernt boende beläget vid populära Nydalasjön med vy över vattnet. Huset är i två plan med en boyta på 120 kvm fördelat på 5 rum med en öppen planlösning. Ljust och smakfullt kök, två moderna badrum, samt två altaner och det ena med västerläge belägen i ett skyddat läge från vägen in mot huslängornas gård - perfekt för barnfamiljen! Carport och förråd finns till huset, låg driftskostnad. Varmt välkomna på visning!

Område
Tomtebo
Adress
Lyktvägen 13A
Pris
3.495.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.979.250 kr
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
2 plans Myresjöhus radhus
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor+plåt
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Vattenburen värme, Luftvärmepanna Nibe F750 frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Altaner mot öster och väster.
Renoveringar
Altaner mot öster och väster.
Energi dekl.förbr
67
Fastighetsbeteckning
Källan 17
Övriga byggnader
Carport i länga, innanför detta har man ett bra eget förråd. Vid carporten finns även gott om gästparkeringar. I närheten finns soprum och cykel/barnvagnsförråd. Det finns tillgång till ett litet gemensamt redskapsförråd där det finns bland annat gräsklippare, cykelpump osv.
Tomtarea
184 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Bilplats
Carport i länga, gott om gästparkering inom området.
Uteplats
Uteplats på fram och baksidan av radhuset. Uteplatsen på framsidan är belägen i bästa västerläge och har en trevlig vy mot Nydalasjön. Uteplatsen är mot innergården vilket passar perfekt för barnfamiljen då flera av grannarnas barn leker fritt på gården mellan husen.
Övrigt
Liten och lättskött tomt som angränsar till grannarnas. Fint inramad med gräs och stenplattor till entrén.
Taxeringsår
2018
Typkod
210
Byggnadsvärde
0 kr
Markvärde
468.000 kr
Skatt/avgift
4.680 kr
El
10.047 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
18.000 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.456 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
4
Summa driftkostnader
31.503 kr
Kommentar
Kostnaden för elström ovan innefattar både hushållsström och uppvärmningsström. I samfällighetsavgiften ingår då sophämtning, el och belysning av samfällda ytor, vatten, skottning, sandning och underhållsfondering för samfälligheten. Bredband, IP-telefoni och tv tas in Umenet, för detta tecknar man eget abonnemang, fasta kostnaden ligger på 349 kr/mån hos Umeå Energi, valfri leverantör för internet - säljarna betalar idag 164 kr/mån för A3 och 534 kr/mån för digital-TV via Viasat.
Försäkringsbolag
Länsförsäkringar
Belopp
3.456 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
9350 kwh
Allmänt om området
Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns i området. Området ligger nära universitetsområdet, sjukhuset och träningsanläggningen Iksu. Natur och fritid Som boende på Tomtebo har du Nydalasjön runt knuten: ett omtyckt rekreationsområde med promenadvägar, grillplatser, motionsslingor, och äventyrslekpark. Längs sjön finns flera platser där du kan fiska, bada, grilla, spela beachvolley, leka eller klättra i äventyrsparken eller bara promenera och njuta av naturen. I närheten finns Grössjöns naturreservat: Ett stadsnära vildmarksområde med en grund fågelsjö, fågeltorn, gammelskog och hjortronmyrar. Flera markerade stigar med rastplatser, eldstäder och informationstavlor. Grössjön runt är en 4,5 km markerad stig. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön. Vid Nydalasjöns norra sida finns även ett längdskidspår med konstsnö.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet, Umeå Östra resecentrum och Iksu, norra Europas största träningsanläggning. Även goda bussförbindelser.
Närservice
En mindre närbutik, frisör och två restauranger finns i området. Stora Coop som färdigställdes i slutet av 2018 finns i området. Vid Ålidhems centrum, cirka 1 km bort, finns mataffärer och apotek, Coop, Ica samt Lidl. Där hittar du även en restaurang med nattklubb. Strömpilens handelsområde ligger några kilometer bort. Här du finner bland annat stormarknad, klädbutik, blomsteraffär, systembolag, frisör och snabbmatsrestaurang Skolor och barnomsorg I området finns ett flertal förskolor samt skolor och fler planeras att byggas framöver. Exempelvis så finns förskolan Skatteelden, Tomtebogårds skola (F-3) och Sjöfruskolan (F-9) med flera. I närheten av Sjöfruskolan finns en stor sporthall.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Välkommen till ert nya hem med lugnt läge på Tomtebo! Detta moderna Myresjöhus är målat i gråa kulörer med stora fönster, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en luftig känsla i hela huset. Häng av er jackan, sparka av er skorna och häng med in i detta radhus byggt 2016 med extra tilltagen takhöjd, hela 254 cm! Stor och rymlig hall med ett modernt ekparkettgolv som ligger fortsättningsvis i huset, i hallen finns skjutdörrsgarderober med städskåp och klädförvaring bakom. Direkt till vänster om hallen ligger husets första sovrum som har ljusgråa väggar och en garderob. Vidare in i huset har vi husets största badrum till vänster vilket är inrett med ljusgrå våtrumsmatta och ljusa väggar. I badrummet finns WC, handfat med spegel ovanför ett vägghängt skåp ovanför en bänkskiva i mörk laminat som har tvättmaskin och torktumlare under, dusch med duschväggar, luftvärmepump. Hemtrevligt kök med plats för ett matbord för ca 6 personer. Köksluckorna är vita, vit kökspanel på väggen som bryts av mot en bänkskiva i ljusgrå laminatskiva. De vita köksenheterna från Bosch består av kyl, frys, diskmaskin, häll, varmluftsugn, inbyggd micro och rostfri fläkt. Vardagsrummet ligger öppet planerat i anslutning till matplats vilket gör detta till den naturliga mötesplatsen. Ljusa väggar och samma fina parkettgolv som i övriga rum. Från vardagsrummet nås uteplatsen på baksidan som är belägen med förmiddagssol. Trappan från hallen leder oss upp till övervåningen där vi möts av en rymlig hall. På övreplan finns tre sovrum. I samtliga sovrum är väggarna vitmålade och alla sovrummen har stora fina öppningsbara fönster. På övervåningen ligger ekparkett i samtliga rum och ett av sovrummen har utgång till en trevlig balkong belägen i österläge. Vid trappen finns ett extra utrymme lämpligt till den mindre soffhörnan eller kontor. Även på övreplan är det extra högt i tak! Även på övre plan finns ett badrum i samma stil som på bottenvåningen. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med spotlights och dusch med duschväggar. Varmt välkomna till detta välskötta radhus på barnvänliga Tomtebo!

Planritning

Bilder

Karta

Område

Tomtebo är ett av Umeås nyaste bostadsområden som ligger naturskönt vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 km från centrala Umeå. Tomtebo är ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Här blandas flerfamiljshus och villor med bostads- och hyresrätter. Även tomter för eget byggande finns…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.