Måttgränd 92

5 rum, 4 sovrum, 154 kvm

Rymlig och renoverad villa med mycket bra läge i barnvänligt område!

Välkomna till denna tilltalande tvåplansvilla med lättskött tomt på Västra Ersboda. Nuvarande ägare har byggt om och renoverat huset med ett fint och praktiskt inrett kök från Electrolux 2011 med köksö. Två renoverade badrum varav det ena med bastu. Vardagsrum i vinkel med parkettgolv av ek. På övre planet finns fyra rymliga sovrum. Inglasat uterum fristående friggebod, varmgarage i länga samt separat parkeringsplats med motorvärmare. Trevlig innergård med lekplatser och isbana.

Område
Ersboda
Adress
Måttgränd 92
Pris
3.695.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
1.600.000 kr
Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
2 plan
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Takpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Hämtaren 27
Övriga byggnader
Varmgarage i länga - vägg mellan varje garage - automatisk öppnare. Separat p-plats med motorvärmare finns också. Fristående friggebod på tomten.
Tomtarea
393 kvm
Uteplats
Stenlagd uteplats mot söder.
Övrigt
Tomten har gräsmatta med vinbär och krusbärsbuskar.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.700.000 kr
Markvärde
623.000 kr
Skatt/avgift
8.049 kr
Värdeår
1981
El
4.800 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
42.000 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
50.300 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Elförbrukning
0 kwh
Allmänt om området
Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Ersboda handelsområde. Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
På Ersboda handelsområde finns bland annat stormarknader, systembolag, apotek, elektronik- och klädaffärer. På Östra Ersboda finns Folkets hus som erbjuder en mängd olika evenemang. Här finns även bibliotek och vårdcentral. På Ersboda centrum finns en friskvårdsanläggning med bad och gym. Skolor och barnomsorg Ersdungen (F-6), Ersängsskolan (F-9), Östra Ersbodaskolan (F-6 och särskola). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Hall med skjutdörrsgarderob och arbetshörna/förråd, matförråd. Tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare -16. Tvättbänk och torkskåp. Helrenoverat kök från Electrolux Sentens 2011 med köksö. Induktionshäll, spiskåpa, kyl -16, frys -16, diskmaskin -16. Vardagsrum i vinkel (tidigare sovrum) med parkettgolv av ek. Utgång till inglasat uterum mot söder. Renoverat badrum från -10 med dusch/wc och bastu. Övre plan: Fyra stora sovrum varav ett med utgång till balkong. Badrum helrenoverat -09 med dusch/wc. Vindslucka med stege upp till vinden som används som förråd.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Ersboda är en stadsdel med lite mer än 10 000 invånare. Här bor du nära både handel och natur, och på Ersboda Folkets hus är det dans varje vecka.…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.