Pilgatan 12B

4 rum, 2 sovrum, 110 kvm

Renoverat gavelradhus byggt 1990 med perfekt läge Öst på stan!

Här hittar ni ett lättskött gavelradhus med stor solaltan mot syd -sydväst med mycket bra läge Öst på stan. Öppen och ljus planlösning med ombyggt kök från 2017 med vit köksinredning, rymligt vardagsrum och två till tre sovrum på övre planet. Två helkaklade badrum med golvvärme. Bredband finns indraget. Stort förråd och carport finns i anslutning till huset.

Område
Öst på stan
Adress
Pilgatan 12B
Pris
4.395.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.726.100 kr
Byggnadsår
1990
Byggnadstyp
2 plan
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Vattenburen el
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Energi dekl.förbr
118
Fastighetsbeteckning
Vargen 9
Tomtarea
156 kvm
Tomttyp
Hörntomt
Bilplats
Carport med motorvärmare
Uteplats
Insynsskyddad uetplats mot syd-sydväst
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.527.000 kr
Markvärde
1.119.000 kr
Skatt/avgift
8.524 kr
Värdeår
1990
Uppvärmning
0 kr
El
17.420 kr
Vatten/Avlopp
6.700 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
3.200 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
7.200 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
38.020 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
16965 kwh
Allmänt om området
Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.
Närservice
Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Beskrivning av interiör
Ombyggd hall med klinkergolv och golvvärme, garderob med plats för ytterkläder. Ljust kök med vit köksinredning från 2017 med massiv bänkskiva av ek. Klinkergolv med golvvärme. Rostfria hushållsmaskiner, spis med inductionshäll -17, fläkt -17, inbyggd diskmaskin -17, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro-17, kyl -13, frys -13. Öppet in mot det ljusa vardagsrummet som har stora fönster och utgång via dragdörr till solaltan i syd-sydvästläge. Parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med stengolvsmosaik, golvvärme, duschhörna och vägghängd wc, handukstork. Trapp upp till övre planet. Rymligt allrum (kan göras om till stort sovrum) med laminatgolv. Taklucka till vinden. Helkaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar samt vägghängd wc. Kombinerad tvättmaskin/tumlare från 2017. Två ljusa och rymliga sovrum med laminatgolv.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.