Rådjursvägen 20

5 rum, 3 sovrum, 125 kvm

Helrenoverad vinkelvilla på omtyckta Rådjursvägen

Mycket fin vinkelvilla med lugnt och barnvänligt läge på Rådjursvägen. Huset är helt genomgånget, såväl kök som våtrum håller hög standard, även övriga utrymmen är mycket fina med modern färgsättning och parkettgolv. Här bor man bekvämt i ett fräscht och lättskött hus med närhet till skolor, grönområden och flera handelscenter. Samfälligheten är mycket väl fungerande vilket underlättar ägandet. Välkomna att boka en visning av detta trevliga hus!

Område
Marieberg
Adress
Rådjursvägen 20
Pris
3.895.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
1.819.000 kr
Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Huset är ommålat 2013, såväl fönster som fasad. Bredbandsfiber är installerat, nuvarande ägare betalar endast 299:-/månad för 100Mb uppkoppling (A3).
Renoveringar
Huset är ommålat 2013, såväl fönster som fasad. Bredbandsfiber är installerat, nuvarande ägare betalar endast 299:-/månad för 100Mb uppkoppling (A3).
Energi dekl.förbr
137
Fastighetsbeteckning
Rådjuret 4
Övriga byggnader
Det finns ett fristående isolerat varmförråd på tomten. Cykelförråd. Varmgarage i länga, garaget är relativt stort och har mellanväggar mot granngarage och motordriven port. Dessutom finns en stor gemensam parkering.
Tomtarea
554 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Stor söderaltan, denna är delvis överbyggd
Övrigt
Mycket lättskött tomt med gräsmatta
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.377.000 kr
Markvärde
751.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1979
Uppvärmning
0 kr
El
7.944 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
36.698 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
2
Summa driftkostnader
48.142 kr
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår värme, vatten, gemensam belysning, snöskottning, varmgarage och gemensam parkering, soprum, miljöstation, tv grundpaket Comhem , lekplats och fonderingar. Samfällighetens ekonomi är idag mycket god.
Försäkringsbolag
Länsförsäkringar
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
0 kwh
Allmänt om området
Mariedal och Marieberg utgör ett naturnära bostadsområde cirka 6 km från centrala Umeå. På Mariedal finns endast bostadsrätter och småhus, de flesta i två våningar, medan Marieberg består av hyreslägenheter och småhus. Nära till mataffärer och shoppingcentrum på både Mariehem och Mariedal.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet. Även goda bussförbindelser.
Närservice
Nära till både Mariehems centrum med mataffär, kiosk och pizzeria och till Ersboda handelsområde, där det bland annat finns stormarknader, systembolag, apotek och elektronik- och klädaffärer. Skolor och barnomsorg Språkskolan (F-6), Bräntbergsskolan (7-9), Mariehemsskolan (F-6), Mariebergsskolan (F-6). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Beskrivning av interiör
Hall med grått klinkergolv och tapetserade väggar. Hallen är praktisk med gott om plats för ytterkläder, den är försedd med golvvärme, ytterdörren är modern. Till vänster i hallen finns ett fint wc med fönster. Fräsch och välplanerad tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och rostfri ho, denna är nedfälld i en arbetsbänk som sträcker sig över maskinerna. På vänster sida i slutet av hallen finns en klädkammare, på höger sida finns ett kontor/förråd. Rakt fram från entrén når man ett stort inbjudande allrum med utgång till altan och trädgård, på höger sida av allrummet får man en generöst tilltagen matplats vid två fönster, till höger om matplatsen finns köket. Köket byttes 2003 , köksinredningen är vit. Köket är välplanerat med vitrinskåp, skåpinredning och lådförvaring. Här finns fullstor kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och häll, ovan denna sitter det en fläktkåpa. Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar, gavelväggen har en mörkare kulör. Vardagsrummets södra väggsida är försedd med fönster vilket ger ett fint ljus i rummet. Via en passage med ekgolv når man husets sovrumsavdelning och badrum. Sovrum ett har ekgolv, ljusa väggar och en garderob. Sovrum två har ekgolv, vacker blommönstrad tapet och en fin tredelad skjutgarderob. Sovrum tre har även det ekparkett och en garderob, väggarna går i beige. Badrummet som renoverades 2012 av RMO bygg AB är helkaklad och försedd med golvvärme. På golvet ligger mörkgrått klinker, på väggarna sitter vitt kakel. I badrummet finns en vikdusch i glas, under handfatet sitter en bred kommod med två lådor, ovan detta sitter ett belyst spegelskåp. Mellan handfat och spegelskåp är väggen klädd i grön mosaik. Huset är genomgående i mycket gott skick, här är det bara att flytta in!

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.