Segelbåtsvägen 9

7 rum, 5 sovrum, 154 kvm + 45 kvm

Fin familjevilla i ett lugnt och barnvänligt kvarter i Täfteå!

Välkomna på visning av denna trevliga villa i omtyckta Täfteå. Huset är rymligt och har stort kök, två helrenoverade badrum, stort varmgarage med carport, bredbandsfiber och upp till sex sovrum. Täfteå är en barnrik by med skola F-6 och aktiv idrottsförening, det är nära till hav och natur och endast ca 10 minuters bilväg till universitet och sjukhus. Med 15% kontantinsats blir boendekostnaden bara ca 7100:-/månad + amortering!

Område
Täfteå
Adress
Segelbåtsvägen 9
Pris
3.245.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2.220.250 kr
Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
1 1/4 plansvilla
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Vattenburen el och luftvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Täfteå 10:145
Övriga byggnader
Vidbyggt garage med carport. Växthus.
Tomtarea
876 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Altan
Övrigt
Trädgården har gräsmatta och och en insynsskyddande häck mot gatan.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1.585.000 kr
Markvärde
559.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1981
Uppvärmning
0 kr
El
28.500 kr
Vatten/Avlopp
7.800 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
2.200 kr
Renhållning
1.700 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
43.700 kr
Kommentar
Fastigheten är ansluten till två vägsamfälligheter, Segelbåts/motorbåtsvägen och snickerivägen, dessa kostar ca 2200:-/år och denna kostnad är medräknad i driftskostnaden.
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
27047 kwh
Allmänt om området
Täfteå är en före detta fiskarby 12 kilometer öster om Umeå med lite drygt 1000 invånare. Här bor du nära havet. På och omkring ön Rovågern finns ett populärt fritidsområde, här finns även en omtyckt fiskekrog. Idrottsklubben Täfteå IK engagerar många av byns invånare i bland annat fotboll, innebandy och skidor. Det finns aktiviteter för alla åldrar från bollek och skidskola för de allra yngsta till motionsspår för de vuxna. På Täfteå IK:s idrottsanläggningar finns fotbollsplaner, elljusspår, tennisbana, idrottshall och ett modernt gym (Täfteå Gym & Fitness)
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus. Bredband, tv och telefoni via fiberoptik i hela byn.
Närservice
I Täfteå finns en Icabutik och Gym. På Ersboda handelsområde som ligger cirka 10 km bort finns det bland annat stormarknader, systembolag, apotek och elektronik- och klädaffärer. Även Strömpilen samt Avion ligger ca 10 km från Täfteå. Skolor och barnomsorg I Täfteå finns skola F6, i området finns det flera förskolor.
Antal rum
7
Antal sovrum
5
Beskrivning av interiör
Entrén till huset sker via en farstukvist. Rymlig hall med två garderober. Trappen till övervåningen är nymålad. Stort vardagsrum med parkettgolv. Rymligt kök med diskmaskin, kyl, frys samt modern spis och fläkt. Köket har parkettgolv och vitt paneltak, en av väggarna är tapetserad med Josef Franks tapet Eldblomma. Helkaklat badrum som renoverades 2015 av firma. Badrummet har svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna med ett svart kakelparti vid badkaret. Badrummet har infälld spotlightbelysning i taket och ett brett handfat med spegelskåp ovanför och en kommod med dubbla lådor i ek under. Takdusch, handdukstork och elektrisk golvvärme är installerat. Sovrum med fem garderober och utgång till trädgården. Sovrum med två fasta garderober. Sovrum. Från köket har man genomgång mot groventrén, till höger i denna passage är det en klädkammare, rakt fram ligger ett kontorsrum alternativt mindre sovrum. Groventré med praktiska avhängningsytor. Innanför groventrén är det ett badrum med tvättavdelning med tvättstapel, vikdusch och wc. Badrummet har vinyler på golv och vägg och infälld spotlightbelysning i taket, det helrenoverades 2017 av BL interiör. Från groventrén når man till vänster det rymliga varmgaraget, från detta har man även utgång till trädgården. ÖV: Övre hall med en tredelad skjutgarderob där det finns gott om plats för förvaring. På ömse sidor om hallen är det två sovrum. Huset är anslutet till Täfteå Byanäts 100Mb fiber. TV tas in via bredbandet. Kostnad för bredbandet är 100:-/månad + en årsavgift på ca 1000:-. Hela huset målades om utvändigt 2014.

Planritning

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.