Skogsbrynet 13

6 rum, 4 sovrum, 146 kvm + 58 kvm

Renoverad villa med högt och fint läge på Haga vid Gammliaskogen!

På populära Skogsbrynet finns denna renoverade villa på högt belägen södertomt. Huset erbjuder ett stort vardagsrum, allrum och fyra sovrum. Inredd källare med bubbelbadkar, bastu, relax och motionsrum. Stor uppbyggd söderaltan med sol från morgon till kväll. Fint uppvuxen trädgårdstomt med äppelträd, körsbärsträd och bärbuskar. Vidbyggt varmgarage. Bergvärme och bredband. Välkomna på visning av denna välbelägna Hagavilla!

Område
Haga
Adress
Skogsbrynet 13
Pris
5.395.000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
1.057.000 kr
Byggnadsår
1953
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 1996
Byggnadstyp
1.5 plan, med källare
Fasad
Träfasad från 1995
Stomme
Trä
Fönster
3-glas (1995/2012)
Bjälklag
Betong
Tak
Takpannor
Uppvärmning
Bergvärme (2003, ny kompressor 2009)
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt om byggnaden
Huset byggdes ut 1995/1996 med ett extra vardagsrum/allrum. I samband med detta gjordes också fasaden om. Bergvärme och bredband finns indraget.
Renoveringar
Huset byggdes ut 1995/1996 med ett extra vardagsrum/allrum. I samband med detta gjordes också fasaden om. Bergvärme och bredband finns indraget.
Fastighetsbeteckning
Insyningen 6
Övriga byggnader
Vidbyggt varmgarage.
Tomtarea
811 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Bilplats
Varmgarage med bilplats framför garaget.
Uteplats
Solaltan mot syd-sydväst.
Övrigt
Fint uppvuxen och lummig tomt mot söder med äppelträd, svarta och röda vinbär, krusbär, blommor och buskar.
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2.457.000 kr
Markvärde
1.305.000 kr
Skatt/avgift
8.349 kr
Värdeår
1961
El
27.756 kr
Vatten/Avlopp
5.600 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
0 kr
Renhållning
1.600 kr
Försäkring
3.500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
38.456 kr
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Elförbrukning
0 kwh
Allmänt om området
Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.
Kommunikation
Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.
Närservice
Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor.
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Hall med klinkergolv vid entrén och därefter parkettgolv, dragdörrsgarderob. Rymligt kök med burspsråk, ljust trägolv och köksinredning av ek. Spishäll, spiskåpa, diskmaskin, inbyggnadsugn, micro samt kyl/frys. Allrum med parkettgolv av ek med öppen spis (kollas innan användning). Utgång till stor solterrass med med sol från morgon till kväll. Utbyggt vardagsrum på ca 30 kvm med högt i tak och stora fönster med utsikt ner mot Haga. Helkaklat badrum med golvvärme. Sovrum med parkettgolv av ek. Öv: Hall med trägolv. Stort sovrum med parkettgolv av ek. Wc. Sovrum med parkettgolv av ek. Sovrum med parkettgolv av ek. Kv: Motionsrum/hobbyrum. Helkaklat badrum med bubbelbadkar, separat dusch och bastu. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare samt tvättbänk. Pannrum med bergvärmepump från 2003 (kompressor från 2009).

Planritning

Bilder

Karta

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker. Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.