Symfonivägen 6F

5 rum, 4 sovrum, 132 kvm + 9 kvm

Friliggande villa i två plan byggt 2015 med fina altaner och barnvänligt läge!

Mycket fint och tilltalande Myresjöhus i två plan i ett barnvänligt kvarter, detta trevliga och lättskötta hus är väl anpassat för den moderna familjens behov. Här erbjuds genomgående parkettgolv av ek, ljust och rymligt kök med vit köksinredning, två helkaklade badrum, fyra sovrum varav två med utgång till balkong, golvvärme i hela bottenplan samt trevliga uteplatser med sol från morgon till kväll. Bredband. Välkomna till Symfonivägen!

Område
Umedalen
Adress
Symfonivägen 6F
Pris
4 695 000 kr
Upplåtelseform
Frikopt
Summa pantbrev
2 956 300 kr
Byggnadsår
2015
Byggnadstyp
2 plan
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Bandtäckt plåt
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fastighetsbeteckning
Operan 29
Övriga byggnader
Förråd på ca 9 kvm och carport.
Tomtarea
384 kvm
Uteplats
Fina uteplatser både på fram- och baksidan av huset.
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
0 kr
Markvärde
0 kr
Skatt/avgift
0 kr
Uppvärmning
0 kr
El
18 679 kr
Vatten/Avlopp
0 kr
Sotning
0 kr
Vägsamfällighet
6 000 kr
Renhållning
2 840 kr
Försäkring
3 500 kr
Övrigt
0 kr
Antal personer
0
Summa driftkostnader
31 019 kr
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår vatten, vägavgift och belysning.
Belopp
0 kr
Fullvärdeförsäkring
Yes
Nätbolag
Umeå Energi
Elleverantör
Umeå Energi
Elförbrukning
11194 kwh
Allmänt om området
Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på landet och den andra i stan. Natur och fritid På Umedalen bor du nära naturen, med vidsträckta skogar i norr och Umeälven i söder. Det är nära till strandpromenaden, till motionsspår och till fågeltillhållet Prästsjön. Det har byggts en ny äventyrslekpark bredvid sporthallen Musköten. Skulpturparken på Umedalen lockar årligen tiotusentals besökare. Den invigdes år 2004 och utökas med nya verk vartannat år. På Iksu spa kan du ladda upp eller varva ner. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning och personlig träning. Här kan du även fika, prova på ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och olika spa-behandlingar.
Kommunikation
Goda bussförbindelser till och från centrala Umeå, Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.
Närservice
Affärer och restauranger På Umedalen finns en närbutik och på området Klockarbäcken alldeles intill finns byggvaruhus och elektronikkedja. Äter gott gör du på den välrenommerade franska bistron Le Garage. Skolor och barnomsorg Backenskolan (F-6), Västangårdsskolan (F-9), Waldorfskolan (F-9), Montessoriskolan (F-6), Hannaskolan (F-9). Gymnasieskolor i området är Waldorfskolan och NTI-gymnasiet. I området finns det flera förskolor.
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Beskrivning av interiör
Välkomnande hall med klinkergolv och plats för ytterkläder. Förråd. Ljust och rymligt kök med vit köksinredning, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro, köksö och plats för matbord, utgång till uteplats. Parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med dusch/wc och tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare, tvättho. Ljust vardagsrum med utgång till rymlig uteplats och parkettgolv av ek. Hela bottenvåningen har genomgående vattenburen golvvärme. Övre plan: Möblerbar hall med parkettgolv av ek. Vindslucka upp till vinden som man kan använda till förråd. Rymligt sovrum med parkettgolv av ek - utgång till stor balkong. Sovrum med parkettgolv av ek. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar. Sovrum med parkettgolv av ek och platsbyggd säng (kan lämnas). Sovrum med parkettgolv av ek och utgång till balkong. Huset har ett bra läge i området med ett litet grönområde mittemot. Bredband finns indraget via Umeå Energi.

Planritning

Bilder

Karta

Område

Umedalen ligger cirka 5 km väster om Umeå, med bär- och svampmarker in på knutarna. De byggnader som en gång var Umedalens sjukhus är idag omsorgsfullt renoverade och inhyser numera kontor, restauranger, bibliotek, vårdcentral, sporthall, livsmedelsbutiker, daghem och en skola. Det moderna Umedalen har vuxit fram med ena foten på…

Läs mer och se lediga bostäder i området

Intresseanmälan

Boka en personlig visning. Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi er om en tid som passar.