Nygatan/Järnvägsgatan/Skolgatan

Öst på stan, Umeå

Modernt stadsboende i Brf Älgkronan!

Söker du ett modernt boende med öppna planlösningar, fönster i flera väderstreck och stora, soliga balkonger? En centralt belägen förening med bekvämligheter som underjordiskt garage? Då har vi ett projekt på G just för dig! Nu är det säljpremiär av 30 nyproducerade lägenheter inbäddade i ett lugnt kvarter Öst på stan. Storlekar från 1 rok på 29 kvm – 4 rok på 96 kvm. Klicka in på https://www.brfalgkronan.se/ för att hitta den lägenhet som passar dig! Bygger gör Rekab tillsammans med NNJ & Ekström Invest. Tillträde hösten 2023.

Fakta

Pris

1 595 000 kr - 4 495 000 kr

Boarea

29 m² - 96 m²

Rum

1 st - 4 st

Fastighetsmäklare

Profil

Hans Lundgren

070-330 27 78

hans@maklarcity.se

Fastighetsmäklare

Profil

Emelie Rågfeldt

073-083 25 75

emelie@maklarcity.se

Närområde

Öst på stan är ett mycket eftertraktat och populärt område med centralt läge mellan centrum och universitetet och sjukhuset. Här är bebyggelsen blandad med många vackra äldre hus och nyare lägenhetshus. Öst på stan finns många mindre butiker, gallerier, och caféer. I söder angränsar Umeälven med vackra promenadstråk. Här bor du nära Konstnärligt campus där Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och gymmet Iksu Plus huserar. Skolor och barnomsorg Östermalmsskolan (1-6). Minervaskolan (F-9). I området finns det gott om förskolor.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum, Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och Umeå Östra resecentrum. Även goda bussförbindelser till andra stadsdelar.

Närservice

Öst på stan finns några mindre butiker. Det tar bara några minuter att gå eller cykla in till Umeå centrum med stort utbud av butiker, restauranger och caféer.Intresseanmälan


KartaBilder