Bruksgatan

Hörnefors, Hörnefors

Brf Hörnefors

Projekthemsida -> www.brfhornefors.se När OF Bygg fick möjlighet att köpa fastigheten i centrala Hörnefors tvekade man inte och här bygger man nu en synnerligen attraktiv bostadsrättsförening! Fastigheten är centralt belägen i Hörnefors med balkonger vända in mot föreningens innergård, vilket innebär att de allra flesta får ett fint solläge. Föreningen byggs med hög komfort för de boende – här erbjuds en trevlig innergårds miljö med ett gemensamt gårdshus samt parkeringsmöjligheter för alla boenden. I hus ett finns lägenhetsförråd och hiss, vilket gör att både lägenheter och sidoutrymmen är lättillgängliga. Det fina gårdshuset inrymmer samlingslokal med kök som lämpar sig väl för kalas och festligheter, hobbyrum med arbetsbänk och ho vilket ger utrymme för den odlings intresserade eller snickaren, gästrum samt stora soliga altaner. Här bor ni komfortabelt och bekvämt strax ovanför Hörneån, det är nära till matbutiker och affärer, flera skolor (F-9) och förskolor. Det finns också mycket goda kommunikationer till Umeå, Botniabanans resecenter ligger bara ett par hundra meter bort och med de nya snabbtågen når du Umeå på bara 12 minuter. Naturen är nära och frilufts möjligheterna är goda, havet ligger bara ett stenkast bort och det finns många fina platser för bad, båtliv och fiske. I Hörnefors finns också konstgräsplan, skidspår, simhall med utomhus bassänger och mycket mer.

Fakta

Pris

945 000 kr - 2 145 000 kr

Boarea

40 m² - 83 m²

Rum

2 st - 4 st

Fastighetsmäklare

Profil

Emelie Rågfeldt

073-083 25 75

emelie@maklarcity.se

Fastighetsmäklare

Profil

Emelie Rågfeldt

073-083 25 75

emelie@maklarcity.se

Närområde

Hörnefors är ett samhälle som ligger 30 km från Umeå centrum och endast ett stenkast från havet, här bor det ca 4400 personer. Naturen är nära och friluftsmöjligheterna är goda. Här finns fina platser för bad och fiske. Skola Hörnefors centralskola (F-9). Skolan ligger vackert vid skogskanten och ett stenkast från havet. Här finns tillgång till simhall, konstgräsplan och skidspår. I Hörnefors finns flera förskolor och även dagbarnvårdare som alternativ.

Kommunikation

Till Umeå åker du smidigt på E4 från Hörnefors. Busstrafiken erbjuder bra pendlingsmöjligheter med en restid på cirka 25 min. I och med de nya snabbtågen på Botniabanan når du Umeå på 12 minuter.

Närservice

Hörnefors erbjuder det mesta du behöver. Här finns till exempel klädaffär, mataffärer, restauranger, simhall och utomhusbassänger, havsbad, bibliotek, äldreboende, apotek, hälsocentral och familjecentral.


Intresseanmälan


Karta



Bilder